Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gyógyszerre ivott és meleg is volt – ezzel magyarázkodik az M1 riportere, Bencze Péter + videó

Egy életre bevéste nevét a citromdíjasok közé Bencze Péter, aki az M1 kormánycsatorna híradójában égette le a magát azzal, hogy “részeg-gyanús” állapotban jelentkezett be a Bajáról, a halászléfőző versenyről.

A riporter felelőssége, még az M1 – en is!

Az emlékezetes bejelentkezés, amit Bencze Péter előadásában láthattunk, nagy vihart kavart. Ez a hátránya, ha egy adó az ország minden szegletében – van, ahol csak ez – látható, nagy a lebőgés veszélye. A kormány-hű M1 csatorna munkatársa egy reggeli adásban kapott lehetőséget, hogy az ő verziója árnyalhassa az országszerte látott képet.

Csendben jegyezzük meg, hogy a szpíker, akinek leírták, hogy biztosítson esélyt a javításra, úgy konferálta fel Benczét, hogy

“Megelőlegezzük a találgatásokat, Bencze Péter már itt is van velünk”

Feltehetően a “megelőzzük” volt a szó, amit keresett, bár ez sem ült volna, hiszen azok a fránya találgatások már régen saját lábukon terjednek.

Bencze Péter mesélt arról, hogy beteg volt, gyógyszert szedett, de mint egy “vérbeli riporter” nem tudott nemet mondani, így is vállalta a munkát. Aztán jött a meleg, meg a feles, amivel megkínálták, és ez lett belőle.

A Fidesz-közeli csatorna nem először kerül ostoba helyzetbe azért, mert minden hozzáértőt kirúgott a vezetőség, és tapasztalatlan kezdőkkel igyekezett pótolni őket.

Szólj hozzá