Zárójel
Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán
fotó: mozaweb

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

A kormánypropaganda egyetlen lehetőséget sem hagy ki, amellyel ráerősíthet a gyűlöletkeltésre. A gyűlöletkeltés célpontja, most egy családegyesítő történet, ezt  arra használ fel, hogy alázza – most éppen – az Európai Uniót, újabb híveket remélve politikája aládúcolására.

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

Az Európai Bíróság

szerdai ítéletével precedenst szolgáltatott arra, hogy egy nem-európai állampolgárnak meg kell adni a tartózkodási jogot, ha a gyermeke már uniós tagállam állampolgára. A bíróság egy venezuelai nő esetében ítélkezett, akinek menedékkérelmét korábban elutasították a holland hatóságok, annak ellenére, hogy gyermeke az apa személye miatt már holland állampolgárként született.

A bírósági ítélet szerint az Európai Unióban született gyermekek esetében tekintettel kell lenni az európai gyermek és a nem-európai szülő közti családi kapcsolatra, és ennek okán a nem-európai szülő számára meg kell adni a tartózkodási engedélyt.

Mindezt, amivel sok magyar állampolgár is élt már, és szerzett  állampolgárságot unión kívüli országokba, főként Amerikába, Ausztráliába, úgy állítja be a kormányközeli hidfo.ru, amely oldalon nem szerepel impresszum, se szerző a cikkek mellett, hogy

„Az ítélet ezáltal az európai tartózkodási jog megszerzésének egy új módját kínálja fel a Földközi-tengeren át NGO-ok és embercsempészek segítségével érkező migránsoknak: párkapcsolatot kell keresni Európában, teherbe kell ejteni egy európai nőt, mert pusztán a gyermek európai állampolgársága őket is feljogosítja az EU területén tartózkodásra.”

Tehát a gyűlöletkeltés fokozódik.

Majd jön az elmaradhatatlan gyűlöletkeltés, civil-gyalázás, és sajtó-lejáratás:

„A bevándorláspárti szervezetek azonban ebben is segítik őket: az európai liberális sajtó propagandatevékenységgel próbálja népszerűsíteni a nem-európai népekkel keveredést. Amikor a nagy migrációs hullám elérte Magyarországot, a HVG.hu szenvtelenül leközölt egy „Szerelmem, a migráns” című cikket.”

A feladat az árkok betemetése lenne végre, nem tovább ásása, a gyűlöletkeltés . Most éppen a „Magyarország és mindenki más” között mély tátongó mély  Orbáni gyűlöletkeltés árka hívogat. Ennek fenntartása egy épeszű kormányzatnak sem lehet érdeke.
Szólj hozzá!

2 hozzászólás : "Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Jenő Farkas
Vendég
Jenő Farkas

Az isteni igazság az, hogy a Föld mindenkié. De senki se mondja nekem,
hogy a szívet a májjal összekeverve, egy új nemesebb, alkalmasabb
szervet nyerünk.

Kővári Lenke Kurucsainé
Vendég
Kővári Lenke Kurucsainé
Aki ezt uszításra használja, az elfeledkezik arról, ami hajazza az öszödi beszédet, hiszen orbán maga mondta, hogy “ne arra figyeljetek amit mondok, hanem arra amit teszek”. Ő pedig ofshore cégeken keresztül , LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYT adott bárkinek, és PÉNZES személyek vonatkozásában is volt családegyesítéses ügy, ezért nem tudja pontosan meghatározni a bevándorlási hivatal, hogy hány migránst szabadított hazánkra, az unióra, a sengeni határokon belülre a nagy HATÁRVÉDŐ, MIGRÁNS ELLENES MINISZTER. Ez olyan mint az állítsuk meg Brüsszelt, uszít az UNIÓ ellen (mert lassan jön az ellenőrzések időszaka), ugyanakkor van bőr a képén SORBA ÁLLNI az UNIÓS TÁMOGATÁSOKÉRT, és van bőr a… Read more »
wpDiscuz