Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

A kormánypropaganda egyetlen lehetőséget sem hagy ki, amellyel ráerősíthet a gyűlöletkeltésre. A gyűlöletkeltés célpontja, most egy családegyesítő történet, ezt  arra használ fel, hogy alázza – most éppen – az Európai Uniót, újabb híveket remélve politikája aládúcolására.

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

Az Európai Bíróság

szerdai ítéletével precedenst szolgáltatott arra, hogy egy nem-európai állampolgárnak meg kell adni a tartózkodási jogot, ha a gyermeke már uniós tagállam állampolgára. A bíróság egy venezuelai nő esetében ítélkezett, akinek menedékkérelmét korábban elutasították a holland hatóságok, annak ellenére, hogy gyermeke az apa személye miatt már holland állampolgárként született.

A bírósági ítélet szerint az Európai Unióban született gyermekek esetében tekintettel kell lenni az európai gyermek és a nem-európai szülő közti családi kapcsolatra, és ennek okán a nem-európai szülő számára meg kell adni a tartózkodási engedélyt.

Mindezt, amivel sok magyar állampolgár is élt már, és szerzett  állampolgárságot unión kívüli országokba, főként Amerikába, Ausztráliába, úgy állítja be a kormányközeli hidfo.ru, amely oldalon nem szerepel impresszum, se szerző a cikkek mellett, hogy

„Az ítélet ezáltal az európai tartózkodási jog megszerzésének egy új módját kínálja fel a Földközi-tengeren át NGO-ok és embercsempészek segítségével érkező migránsoknak: párkapcsolatot kell keresni Európában, teherbe kell ejteni egy európai nőt, mert pusztán a gyermek európai állampolgársága őket is feljogosítja az EU területén tartózkodásra.”

Tehát a gyűlöletkeltés fokozódik.

Majd jön az elmaradhatatlan gyűlöletkeltés, civil-gyalázás, és sajtó-lejáratás:

„A bevándorláspárti szervezetek azonban ebben is segítik őket: az európai liberális sajtó propagandatevékenységgel próbálja népszerűsíteni a nem-európai népekkel keveredést. Amikor a nagy migrációs hullám elérte Magyarországot, a HVG.hu szenvtelenül leközölt egy „Szerelmem, a migráns” című cikket.”

A feladat az árkok betemetése lenne végre, nem tovább ásása, a gyűlöletkeltés . Most éppen a „Magyarország és mindenki más” között mély tátongó mély  Orbáni gyűlöletkeltés árka hívogat. Ennek fenntartása egy épeszű kormányzatnak sem lehet érdeke.

Szólj hozzá