Zárójel
Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán
fotó: mozaweb

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

A kormánypropaganda egyetlen lehetőséget sem hagy ki, amellyel ráerősíthet a gyűlöletkeltésre. A gyűlöletkeltés célpontja, most egy családegyesítő történet, ezt  arra használ fel, hogy alázza – most éppen – az Európai Uniót, újabb híveket remélve politikája aládúcolására.

Gyűlöletkeltés egy ítélet kapcsán

Az Európai Bíróság

szerdai ítéletével precedenst szolgáltatott arra, hogy egy nem-európai állampolgárnak meg kell adni a tartózkodási jogot, ha a gyermeke már uniós tagállam állampolgára. A bíróság egy venezuelai nő esetében ítélkezett, akinek menedékkérelmét korábban elutasították a holland hatóságok, annak ellenére, hogy gyermeke az apa személye miatt már holland állampolgárként született.

A bírósági ítélet szerint az Európai Unióban született gyermekek esetében tekintettel kell lenni az európai gyermek és a nem-európai szülő közti családi kapcsolatra, és ennek okán a nem-európai szülő számára meg kell adni a tartózkodási engedélyt.

Mindezt, amivel sok magyar állampolgár is élt már, és szerzett  állampolgárságot unión kívüli országokba, főként Amerikába, Ausztráliába, úgy állítja be a kormányközeli hidfo.ru, amely oldalon nem szerepel impresszum, se szerző a cikkek mellett, hogy

„Az ítélet ezáltal az európai tartózkodási jog megszerzésének egy új módját kínálja fel a Földközi-tengeren át NGO-ok és embercsempészek segítségével érkező migránsoknak: párkapcsolatot kell keresni Európában, teherbe kell ejteni egy európai nőt, mert pusztán a gyermek európai állampolgársága őket is feljogosítja az EU területén tartózkodásra.”

Tehát a gyűlöletkeltés fokozódik.

Majd jön az elmaradhatatlan gyűlöletkeltés, civil-gyalázás, és sajtó-lejáratás:

„A bevándorláspárti szervezetek azonban ebben is segítik őket: az európai liberális sajtó propagandatevékenységgel próbálja népszerűsíteni a nem-európai népekkel keveredést. Amikor a nagy migrációs hullám elérte Magyarországot, a HVG.hu szenvtelenül leközölt egy „Szerelmem, a migráns” című cikket.”

A feladat az árkok betemetése lenne végre, nem tovább ásása, a gyűlöletkeltés . Most éppen a „Magyarország és mindenki más” között mély tátongó mély  Orbáni gyűlöletkeltés árka hívogat. Ennek fenntartása egy épeszű kormányzatnak sem lehet érdeke.

OLVASTAD MÁR?   Henkel beszólt: az Unió nyilvánvalóan büntet a Brexitért2 hozzászólás

  • Az isteni igazság az, hogy a Föld mindenkié. De senki se mondja nekem,
    hogy a szívet a májjal összekeverve, egy új nemesebb, alkalmasabb
    szervet nyerünk.

  • Aki ezt uszításra használja, az elfeledkezik arról, ami hajazza az öszödi beszédet, hiszen orbán maga mondta, hogy “ne arra figyeljetek amit mondok, hanem arra amit teszek”. Ő pedig ofshore cégeken keresztül , LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYT adott bárkinek, és PÉNZES személyek vonatkozásában is volt családegyesítéses ügy, ezért nem tudja pontosan meghatározni a bevándorlási hivatal, hogy hány migránst szabadított hazánkra, az unióra, a sengeni határokon belülre a nagy HATÁRVÉDŐ, MIGRÁNS ELLENES MINISZTER. Ez olyan mint az állítsuk meg Brüsszelt, uszít az UNIÓ ellen (mert lassan jön az ellenőrzések időszaka), ugyanakkor van bőr a képén SORBA ÁLLNI az UNIÓS TÁMOGATÁSOKÉRT, és van bőr a képén abból annyit maga és a fidesz zsebeibe talicskázni, hogy fantáziánk nincs annak megbecsülésére. Bár mészárosunk óránkénti 11 milliós gyarapodása ad némi rálátást a dologra. Tiborcz sem panaszkodik, miniszterünk révén egy pénzes bűnözővel kerülhetett csodás üzleti kapcsolatban. Ennyi az országot, a magyar népet védő vezérről. Bár ha jól emlékszem mikor a deviza alapú csalás áldozatai a házánál tüntettek ő is a feleségét küldte ki, aki azzal védte a vezért, hogy “fejét vennék a bankárok”.
    Igaz a miniszterünk azt szereti ha a magyar fiatalok kimennek külföldre pénzt keresni (ezáltal sok esetben családok szakadnak szét), hogy legyen miből fizetniük a SEVIZÁS “adósságokat. Ő nem híve a családegyesítésnek, ha azt más teszi, bár ő sem tiltotta meg a letelepedési kötvénnyel érkezőknek azt. Magyar vonatkozásban pedig az a jó, ha minél többen mennek külföldre, s küldik haza a pénzt. Egy szónak is száz a vége, uszít, bírál, gyűlöletet kelt, miközben csendben, sunyi módon ennél sokkal többet is enged. JA HOGY CSAK PÉNZÉRT? Hááát azt mondják “minden szentnek maga felé hajlik a keze”.
    Bár meglátásom szerint istenkáromlás lenne a miniszter egy napon emlegetni a szentekkel.