Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gyurcsány Ferenc: a DK egy egészséges, egységes párt

Gyurcsány Ferenc: a DK egy egészséges, egységes párt…

Talán mert már kormányoztunk, mindenki másnál jobban értjük a stabilitás fontosságát. A teljes ellenzéki oldal, a Momentumól a Jobbikig iszonyatos átalakuláson, politikai, szervezeti, személyi változáson ment és megy keresztül. Végig vehetném az összes ellenzéki pártot, de nem bántani, kritizálni szeretnék, hanem a mieinknek erőt adni.

A Fidesszel szembenálló pártok közül egyedül mi, a Demokratikus Koalíció nyújtjuk a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a stabilitás jegyeit. Igaz ez politikánkra, szervezetünkre, vezetésünkre. A DK vitái nem borzolják a közéletet, nincsenek kiszivárogtatások, nem hagynak el bennünket vezetőink, nincs ádáz hatalmi küzdelem. Ez egy egészséges, egységes párt.

Emögött sok munka, beszélgetés, tisztességes politikai kultúra van.

A DK választási sikerének ez lehet az egyik záloga. Lehet velünk vitatkozni, egyet nem érteni, ha a Fidesz úgy kívánja, hazaárulózni. De a lényeg, hogy közösen hiszünk egy másik Magyarországban.

Egy európai, polgári világban. És ehhez építettünk egy jó pártot.

Azt kívánom pártomnak, minden támogatójának, hogy tudja és akarja megbecsülni a DK ezen kivételes képességét és tulajdonságát, mert így tehetjük sikeressé nem csak önmagunkat, hanem hazánkat is, mert így, ilyen egységben lehet leváltani a mostani kormányt.
Kezdjük ezzel a választás évét, 2018-at!

Gyurcsány Ferenc

...

Szólj hozzá