Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gyurcsány Ferenc: Mellbevágó metszetét adták a beszélgetések az ország mai állapotának.

Ha a jól ismert tévés betelefonálós műsor, a Fórum műsorvezetéséből kellene megélnem, lehet hogy felkopna az állam, mert bizony kiderült ma, hogy nem is olyan könnyű pár percben egyszerre hallgatni is a telefonálót, irányítani is a beszélgetést és a végén eljutni közösen valahova.

A Sokak Magyarországa programjáról tartottunk ma kétórás telefonos fórumot.

 

12809622_1152896244742836_8360245802736051637_n

Mellbevágó metszetét adták a beszélgetések az ország mai állapotának. Ha forgatókönyvet írtunk volna, sem tudtuk volna kitalálni, hogy az utolsó hívás Salgótarjánból, a győztes városból jöjjön.

Ez a hívás tele volt reménnyel. Két óra alatt 23 hívást tudtam fogadni, közülük összesen egy foglalkozott a menekültek ügyével, talán mondanom sem kell, ez a telefonáló sem támogatta a kormány álláspontját.

A többi hívás egyébként az ország jól ismert nyavalyáiról szólt.

Külföldre költözött gyerekekről, alacsony nyugdíjakról, az egészségügy áldatlan állapotáról és folytathatnám. De a tanárok szembeszegülésében már sokan a reményt látják. Hogy felébred Magyarország. És persze éppen Salgótarján kapcsán sokan figyelmeztettek bennünket, hogy a DK-nak és az MSZP-nek más esetetekben is össze kell fogniuk. Nem rajtunk fog múlni.

Köszönöm a hívásokat és megértését kérem azoknak, akik ma nem jutottak el hozzám, de ígérem nem ez volt az utolsó lehetőség.

Szólj hozzá