Zárójel

Gyurcsány Ferenc: A miniszterelnök cinikus és hazudik

A miniszterelnök cinikus és hazudik. Miközben szemrebbenés nélkül azt állítja, hogy saját zsebből finanszírozza magánrepülőgép útjait különböző focimeccsekre, nemzetközi elemzők 7 milliárdra becsülik a vagyonát, eközben van képe azt állítani, hogy összesen 700 ezer forintja van feleségével közösen. Hogy le nem szakad az ég.


Ha valaki, én mondhatom, hiszen évek óta látják vagyonbevallásomból, miképpen most is, hogy politikai életem előtti sikeres üzleti tevékenységemnek milyen eredménye van. Nem loptam, hanem dolgoztam, a miniszterelnöki fizetésemet mindig jótékony célokra ajánlottam fel. Orbán pedig, aki politikán kívül soha egy percet nem dolgozott, nyilvánvalóan lopott, csalt és most hazudik.

Tavaly eladtam mindenemet, befizetem adóját a magyar költségvetésbe, már ezzel többet tettem a hazámért, mint Orbán bármikor. Nem az a baj, ha valaki gazdag. Az a baj, ha valaki politikusi élete alatt válik gazdaggá, még nagyobb baj, hogyha ez a magyar miniszterelnök.

Van az erkölcstelenségnek olyan mélysége, ami alá még nem süllyedt le Orbán Viktor?

Imádkozzon, hogy ne derüljön ki gazemberségének sokasága, mert súlyos árat fog fizetni. Ebben nem lesz nemzeti kiegyezés.

OLVASTAD MÁR?   Soros György letelepedési kötvényért folyamodottSzólj hozzá!

3 hozzászólás : "Gyurcsány Ferenc: A miniszterelnök cinikus és hazudik"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
trackback
Gyurcsány Ferenc: A miniszterelnök cinikus és hazudik | Minden Ami Német

[…] 17 perc ezelőtt szerző: MAM 0 […]

csacsalo
Vendég
csacsalo

Tisztesség, tudás, teljesítmény, segítség, (irgalom). Erről egy kurva szót sem ejtett ki a saját száján eddig Botka, aki évtizedes szürkeségéből mászott elő önjelölt jelöltnek. Ha tetszik, hanem, egyedül Gyurcsány az, aki megszólalásaiban, egyéni példamutatásával, a DK programmjával évek óta ezt mondja! Ez lenne az oka az ellene egységbe forrt pártok határtalan gyűlöletének? Mi más?

Varsányi Endre
Vendég
Varsányi Endre

Igazad van, de azt is említsük meg, hogy Orbán viszont nap nap után mondja, csak mondja. Hogy őszinte legyek, nem csak mondani kell, tenni is (semmiképpen nem állítom, hogy Gyurcsány csak beszélt a levegőbe, de a sors nagyon erős ellenszélbe állította).

wpDiscuz