Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Gyurcsány Ferenc: Pokolba velük

Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán fejezte ki nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a jelenlegi kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

 

morning-show

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke úgy fogalmazott, hogy:

Nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a Morning Show-t. Én egyébként igen. Az se, hogy mit gondolunk a Class FM-ről. Az a kérdés, hogy miután a kormány leteperte a közszolgálati médiát, bezáratta a Népszabadságot, hazugsággyárrá silányította a TV 2-t, miért teszi tönkre és/vagy zsarolja a legnagyobb hallgatottságú kereskedelmi rádiót és annak szókimondó reggeli műsorát.

A Dk elnöke szerint mindez azért van, mert “paranoiásan félnek minden független hangtól, mert rettegnek a kritikától, mert nem hiszik, hogy tisztességesen is tudják vezetni az országot.”

Egy szóval mert gazemberek.

“Lehet, hogy mint minden önkényre épülő rendszer meghosszabbíthatják regnálásukat, de a végén bukni fognak. Csúnyán. Mert az ilyenek csúnyán szoktak bukni. És nem lesz bocsánat. És ez már nem is rajtunk fog múlni.”

Pokolba velük.

Szólj hozzá