Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Habony – Rogán egy helikopterre esküszik + videó

Annyira bevált a Flycoop Kft. helikoptere Rogánnak, hogy bátran ajánlhatta Habony-barátnak, amikor az múlt pénteken menekülőre fogta a budapesti repülőtéren.

Mint megírtuk, múlt hét péntekén Habony Árpád és Demján Sándor

magángépen érkeztek a Liszt Ferenc reptérre, ám a miniszterelnök titkos tanácsadója, akiről senki nem tud semmit, csak annyi bizonyos  hogy nagy befolyással bír Orbánra, kámfort játszik azóta is.

Habony nem jött ki a terminálról, tehát vagy még mindig ott dekkol, vagy továbbutazott ismeretlen módon, ismeretlen helyre.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a Habonyra várakozó autó nélküle hagyta el a repülőtér parkolóját, míg a tanácsadó és egy titokzatos hölgy a reptér kis-repülőgépes termináljába menekült a rá váró sajtó elől.

A Hír TV Célpont című műsorának stábja

Habonyék landolása után azonosított is egy Ferihegyre érkező helikoptert. A Célpont stábja a Flycoop Kft. hangárjában talált rá a helikopterre, közvetlenül amellett, amely Rogán Antal helikopterezésének tárgya volt, amivel utazott,  – majd letagadott és végül beismert -tavaly ősszel Nyírtassra. A két gépet nem véletlenül parkolt egymás mellé a budaörsi hangárban, ugyanis Rogán felesége is a Flycoop Kft.-vel “barterezte” az ominózus repdesést.

Szólj hozzá