Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Hadházy Ákos és a féltett magyar keresztény kultúra szülötte

Hadházy Ákost és családját egy nemzeti anyatejen felnőtt, védelemre született virtigli magyar honfitársunk halálosan megfenyegette. A stílusból nem az világlik ki, hogy keresztényi és európai értékek mentén alakult ilyenné.

Hadházy Ákos és a féltett magyar keresztény kultúra szülötte
Illusztráció. internet

Hadházy Ákos,

az LMP társelnöke és rendszeres korrupcióinfós vasárnap délelőtt tette közzé Facebook oldalán az alábbi posztot:

A kislányom ma egy éves. Ezért is érintett nagyon rosszul ez mai üzenet. A “bűnöm”, hogy feltártam: Lázár János felesége kurátor egy alapítványban, amelyik koraszülöttek segítése ürügyén elképesztő módoon próbált elképesztően sok pénzt elherdálni (http://www.korrupcioinfo.hu/korrupcioinfo/koraszulott/) Tegnap az alapítvány egy kirakatrendezvényen próbálta tisztára mosni magát, de az elképesztő összegekre (pl. ÓRÁNKÉNT 50 ezer forintért akartak 50 MILLIÓÉRT módszertani tanulmányt iratni, hogy hogyan kell segíteni a koraszülöttek szüleit, vagy 3xHAVI 900EZER forintért akartak ingatlant bérelni Gyulán, Szegeden és Kecskeméten) nem adott magyarázatot.

fotó: facebook

Ehelyett egy orvossal akart lejáratni, aki szerint én “tejeszacskóhoz” hasonlítottam a koraszülötteket. A magát “magyarnak” és “híradónak” nevező sajtótermék videója csak ezt tartotta érdemesnek bemutatni, valamint hazudott egy hatalmasat arról, hogy én a szakmai célokat megkérdőjeleztem volna. Természetesen nem tettem.

A poszt így folytatódik:

A megbeszélésen egyébként arról beszéltem, mennyire becsülöm és csodálom a koraszülött gyermekeket kezelő kollégákat, mert tisztában vagyok vele, hogy ez milyen elképesztően nehéz ága az orvoslásnak, nem utolsó sorban a kicsinyek mérete miatt.

Azt is elmondtam, hogy én állatorvosként gyakran kényszerülök a gazdiknak elmondani, hogy a kiskutyájuknál nem tudjuk ugyanezt megtenni, mert a kiskutya még a koraszülött kisgyermeknél is kisebbek, pedig ők is nagyon kicsinyek: 900 gramm az bizony egy liter tejnél is kisebb.

Az, hogy azokkal a gyerekeken ma már sokszor tudnak segíteni, az maga a csoda. Ezzel azt is szemléltettem, hogy ezek a kisdedek a legkiszolgáltatottabb embertársaink: az ő ürügyükön lopni pedig a legnagyobb gazemberség.

A csatolt gyalázkodása különösen fáj azért is, mert jómagam is érintett vagyok. Feleségemmel két éve vesztettünk el egy kisbabát. Nehezen tudok ennél nagyobb fájdalmat elképzelni. DE MINDENT EL FOGOK KÖVETNI, HOGY A KORASZÜLÖTTEK ÜRÜGYÉN NE LOPHASSANAK EL EGYETLEN FORINTOT SE.

Ezek után minden tiszta, már értem, miért félti a nemzet vezetője a liberális, baloldali civilektől az eljövendő szép évszakot. Ha ezek egyszer elszabadulnak! – jobb nem is belegondolni!

Szólj hozzá