Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Hajós András dobta a TV2-t és a Sztárban Sztárt

“Ha az igazságot keresed, ne vegyél bulvárlapot!” – írta közösségi oldalán Hajós András, amikor néhány napja a Bors azzal rukkolt elő, hogy tuti információja van arról, hogy szerződésközeli az állapot a TV2 és Hajós között.

Hajós Andrást hírbe hozták a TV2 kapcsán, ám ő cáfol - "az igazságot keresd, ne vegyél bulvár lapot!"

Hajós András megelőzi a pletykát

Ahogy arról a Zárójel is beszámolt, Hajós Andrást a minap hírbe hozta a TV2 kapcsán egy napilap, amit a zenész-műsorvezető még aznap cáfolt. Tanult az esetből, most újabb bejegyzést tett közzé, mielőtt a bulvár lapok csámcsogni kezdenének.

Íme az üzenet a legjobb helyről, Hajós facebook oldaláról:

“Breaking!

Mielőtt megint a bulvársajtó félreértesüléseiből kombinálódna ki valami féligazság, ezúton közlöm, hogy meghoztam a döntésemet: idén nem szerepelek a Sztárban Sztár zsűrijében. Sok sikert kívánok a műsornak, a benne dolgozóknak és a csatornának is. Kívánom, hogy az eddigi évadokhoz hasonlóan most is közönségkedvenc, nézettség- és díjnyertes adásokat sikerüljön összehozniuk!

Kicsit sajnálom, hiányozni fog sok vidám perc sok jó kollégával, hiányozni fog a siker, a pénz és a csillogás is. De szerencsés vagyok, hogy mindezért máshol is megdolgozhatok.


Az igazsághoz hozzátartozik, hogy (hallomásom szerint) a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyemet illetően, így az utóbbi időben már egy mindannyiunk számára méltatlan pávatáncba kezdtünk belecsúszni, hogy ki akarja jobban és ki tesz úgy, mintha ő akarná, ha a másik hajlandó úgy tenni, mintha jobban akarná…

Köszönöm azoknak, akik házon belül harcoltak értem, de ennek így nincs értelme, ennél én büszkébb vagyok, kelljek a tehetségemért, nehogy már perzsáztatni* kelljen, úgyhogy akkor hagyjuk, legyen békesség, mindenki dolgozzon hite szerint.

és a folytatás:

Sajnálom, ha csalódást okozok azoknak a nézőknek, akik várták a megjelenésemet Sztárban Sztár-ban, őket (és azokat is, akik fotelforradalmi kommentekben szeretnek kioktatni, hogy hol szabad dolgoznom) szeretettel várom majd más műsorok kapcsán a képernyő elé, boldogan köszöntöm őket jegyvásárlóként fellépéseimen és örömmel veszem feliratkozásukat azokon a nemsokára induló channel-eken, ahol műsort fogok szolgáltatni.

Talán lehetett volna máshogy, de bevallom nem akartam már tovább várni, inkább döntöttem, tisztább lesz így.

(*azt mesélik, a Kádár-rendszer nagyhatalmú kultúrispánja, Aczél György, a hatalmas perzsaszőnyeggel borított dolgozószobájába hívatta dorgálásra azokat a megtévelyedett művészeket, akik némi fejmosás és egy kis ideológiai rendszerfrissítés után újra munkát kaphattak. Ezt hívta a pesti művész-zsargon perzsáztatásnak. )”

Kapcsolódó cikk:

Hajós Andrást hírbe hozták a TV2 kapcsán, ám ő cáfol – “az igazságot keresd, ne vegyél bulvár lapot!”

Hajós: “Halálosan idegesít, ami a tényekben történik. Hányok tőle…..”. Gönczi kontrája és a rekontra!

Hajós: Újra a Kádár-rendszerben élünk

Szólj hozzá