Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Talán Ön is köztük van? – Nyilvános Harry herceg és Meghan Markle esküvői vendégeinek listája

MEGHAN Markle és Harry herceg 2.640 embert hívott meg, köztük az Egyesült Királyság minden egyes szegletéből 1200 teljesen hétköznapi halandót is a Windsor kastélyban tartandó esküvőjükre- jelentette be a Kensington-palota.

Talán Ön is köztük van? – Nyilvános Harry herceg és Meghan Markle esküvői vendégeinek listája
A szerelmes Harry herceg (forrás: youtube.com)

Hétköznapi emberek a meghívottak között

A pár olyan emberek kiválasztását kérte, akik mind hátterüket, mind pedig korukat tekintve különbözőek. Köztük olyan fiatalokat is várnak, akik már bizonyították erős vezetői készségüket és valamilyen szolgálatot tettek már a közösségnek. Az ifjú pár úgy nyilatkozott, hogy szeretnék a nagy napot úgy megélni, hogy a nyilvánosság tagjai is kivehessék részüket az ünnepi hangulatból. “Ez az esküvő, mint minden esküvő, olyan mulatság és öröm lesz, amely tükrözi a menyasszony és a vőlegény személyiségét és értékeit.” A meghívottak névre szóló meghívót kapnak majd, ezzel kívánják megelőzni a meghívókkal történő üzletelést.

További friss hírek a május 19-i esküvőről

A meghívott 2640 vendég közvetlen közelről fogja látni a menyasszony és a vőlegény megérkezését a windsori kastélyba. Láthatják a kápolnában tartandó ceremóniát és az azt követő kikocsikázást is. Az 1200 embert az erre a feladatra külön kinevezett hercegi tisztviselők hívják meg. A meghívottak között szerepel 200, a hercegi pár szívéhez közel álló jótékonysági intézmény képviselője is, valamint 100 diák a windsori Királyi Iskola tanulói közül. Természetesen a windsori kastély közössége is képviselteti majd magát. A nyilvánosságra hozott adatok szerint közülük 610-en lesznek jelen, valamint további 530 fő a királyi háztartások képviselői közül. A korábban nyilvánosságra hozott program itt olvasható.

https://www.youtube.com/watch?v=nFaMBpMu4fc

Harry herceg és menyasszonya egyre több királyi eseményen vesz részt együtt

Egyelőre az amerikai színésznő, mint Harry herceg kísérője vehet részt ezeken az eseményeken. Május 19-e után hivatalosan is jogosult lesz ezeken az eseményeken megjelenni. Legutóbb egy Londonban tartott jótékonysági rendezvényen jelent meg együtt Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan Markle. A rendezvényen Harry herceg külön üdvözölte menyasszonyát és kiemelte, mennyire pozitívnak tartja, hogy négy ennyire különböző személyiség azonos véleményen van: mindannyian azon vannak, hogy segítsenek másokon.

Meghan Markle készül a nagy szerepre

Amikor Meghan-t megkérdezték, hogy érzi magát, azt válaszolta: ugyan egyelőre csak a színfalak mögül figyeli az eseményeket, de egész életében arra készült és arra gyűjtötte energiáit, hogy ehhez hasonló munkát végezhessen. Egyelőre igyekszik minél többet tanulni, szeretné maximálisan kihasználni a lehetőségeket és szeretné, ha valóban komoly szerepet játszhatna ezekben a jótékonysági feladatokban.

Talán Ön is köztük van? – Nyilvános Harry herceg és Meghan Markle esküvői vendégeinek listája
A pár egyre többet jelenik meg együtt jótékonysági eseményeken (forrás: facebook)

...

Szólj hozzá