Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Havas Henriket is zaklatták szexuálisan – bevallotta, vele is megtörtént

Havas Henrik is a most vasárnapi #Bochkor vendége volt, ahol szóba került Kevin Spacey-ügye. Ennek apropóján Havas olyan dologról beszélt, amiről korábban soha.

Havas Henriket is zaklatták szexuálisan

Az utóbbi napok legfelkapottabb színésze Kevin Spacey, akiről egyben az is kiderült, hogy meleg, bár mint utólag bebizonyosodott, ez nem enyhítette múltbéli tetteit. Közben egy magyar rendezőről, Marton Lászlóról is kiderült, hogy több színésznőt is szexuálisan zaklatott,és visszaélt a pozíciójával. A vasárnap este látható #bochkor című műsorban is beszéltek az elmúlt hetek eseményeiről, amikor Havas Henrik bevallotta, hogy vele is történt már ilyen.

Havas Henrik szerint bűn, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával.

Ez az egy eset volt életemben. Harminc éves voltam, hírszerkesztőként dolgoztam, ha végeztünk a tízes hírekkel, el lehetett menni. Az a bizonyos kolléga megkérdezte, hogy hazaviszem-e. Ezt ötször eljátszottuk és engem azért is feszélyezett, mert otthon várt a feleségeim, a gyerekeim már aludtak, de mindig beszélgetni kellett vele a kocsiban és nem akart kiszállni. Egyszer csak «odanyúlt» és megkérdezte, nem folytatjuk-e nála

– mondta Havas, aki hozzátette: ezen nem háborodott fel, sőt: ha a kolléga őszintén rákérdez nála korábban, akkor előbb tud nemet mondani és nem vesztegetik el ezt az öt-hat estét. Kiderült, az egyébként ismert férfival azóta is van köztük egy feszültség, amikor óhatatlanul összefutnak.

Olyan emberről van szó, aki bármikor bármit és az ellenkezőjét is el tudja hitetni – saját magával is.

Forrás:Nlcaffe/24.hu

Szólj hozzá