Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

“Igen is szeretném, ha a hazámban minden embernek jobb és könnyebb lenne.”

Emberi beszélgetés Tímea Glázerrel, a DK-Szolidaritás győri országgyűlési képviselő jelöltjével. Szeretettel köszöntelek.

– Gondoskodni szeretnék nemcsak a családomról, hanem az egész hazámról. Erős mondat egy erős nőtől. Miért fontos képviselnünk mindenkit?

– Úgy gondolom, hogy élhetővé kell tennünk Magyarországot. Igen is szeretném, ha a hazámban minden embernek jobb- könnyebb lenne. Segítenünk és képviselnünk kell.
Gondoskodás. Bele tartozik ebbe gyermek, aktív munkavállaló és idős ember, – aki már egy élet munkáját tudhatja maga mögött. Mindegyikük egyformám értékes és fontos.

– Kikben találtál támaszt akkor,- amikor elhatároztad, hogy országgyűlési képviselő leszel?

– Legfőbb támaszom a lányom, akire nagyon büszke vagyok és a nővérem, aki születésem óta mellettem van és akinek mindent köszönhetek. A mellettem lévő aktivistákban, párttag társaimban. Ők a nagybetűs CSAPATOM. Fantasztikusak, akikkel évek óta együtt dolgozom. Hisznek bennem, hisznek abban- amiért elindultam képviselőnek. Egy igazságos országért.

– Mit tartasz a mai orbáni rendszer legnagyobb bűnének és hibájának?

– A legnagyobb bűnük közé sorolom, hogy az emberek félnek, félnek és függenek. Függenek a munkavállalók, a vállalkozók, mindenki. Ezt a függőségi viszonyt az országban a Fidesz kormány kreálta Rossz az egészségügy és tönkre tették az oktatást. Ezen kell változtatnunk! Nem vagyunk a marionett bábuik-akiket szabadon mozgathatnak!

"Igen is szeretném, ha a hazámban minden embernek jobb és könnyebb lenne."
“Igen is szeretném, ha a hazámban minden embernek jobb és könnyebb lenne.”

– Okos, igazságos Magyarországot szeretnél, hogyan érhetjük ezt el?

– Mindenképpen olyan országot szeretnék, ahová jó hazajönni, ahol jó élni. Minden diák továbbtanulhasson, ne csak azok, akiknek jómódban élnek a szüleik, és biztosítani tudják a hatalmas tandíjjak befizetését. Mindenkinek jár a tanulás lehetősége! Az elvégzett munka értékes legyen! Nagyon fontos a szakmaiság, a szakmák megbecsülése. Becsüljük meg azokat, akik igazából működtetik hazánkat!

– Idős emberek tisztelete és szeretete. Érződik a mondataidból mennyire sokra tartod őket. Hogyan érhetjük el, hogy a Te megbecsülésedet országszerte érezzék és könnyebb legyen a méltán megérdemelt nyugdíjas életük?

– Nagyon tisztelem az idős embereket, élettapasztalatukat. Sokat tanulhatok tőlük. Első sorban a biztos anyagi létet kell megoldanunk, hiszen ha egy élten át a hazájukért dolgoztak, most rajtunk a sor, hogy nyugodt boldog idős korral köszönjük meg a sok munkát.
A tisztelet. Méltó nyugdíj folyósítása, egészségügyi ellátás biztosítása a legkisebb falvakban élőknek is. Erre van szükség! A betegek biztosan európai szintű kezelést kaphassanak, és ne okozhasson gondot a gyógyszerek kiváltása sem! Kényelemben, nyugalomban tudják mindennapjaikat.

– Végezetül Glázer Tímea mit üzen mindenkinek?

– Április 08-án a választás a mi kezünkben van! Ne hagyjuk, hogy kiragadják belőle! 
Magyarország életének nagyon fontos fordulópontja lesz. Most leváltjuk a Fidesz kormányt, véget vetünk a stadionos- kisvasutas rezsimnek. Boldog Magyarországot fogunk építeni, ahol nem Orbán koma gázszerelője érvényesül. 
Szavazzunk a demokráciára!

Köszönöm az emberi beszélgetésünket!

Deák Judit

...

Szólj hozzá