Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Hisztiznek a Fideszes politikusok

Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának “Soros-tervvel” foglalkozó üléséről, ha azon megjelenik Szél Bernadett, az LMP képviselője – közölte Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke a Pesti Srácok hírportálnak.

Hisztiznek a Fideszes politikusok
Hisztiznek a Fideszes politikusok

A pestisracok.hu oldalon kedden megjelent cikk szerint a Fidesz alelnöke úgy fogalmazott:

“Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk”.

“Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének” – mondta a kormánypárti politikus hozzátéve: a milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese.

Németh Szilárd hangsúlyozta: Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

Szél Bernadett a közösségi oldalán fejtette ki, hogy

“Németh Szilárd nem tudta megállni, hogy ne folytassa a tegnap megkezdett komédiáját a nemzetbiztonsági bizottság kapcsán. Ma azt mondta, hogy a Fidesz addig nem jön el az ülésre, amíg én ott vagyok.

Rossz hírem van: egyelőre még nem a Fidesz dönt arról, hogy ki vehet részt a bizottság ülésén, és ha rajtam múlik, ez így is marad. Engem megválasztottak és átvilágítottak, minden jogom megvan ott ülni. Sőt, kérdezhetek, leleplezhetem a hazugságaikat, és kellemetlen helyzetbe hozhatom őket. Erre hatalmaztak fel ugyanis a magyar emberek.

Márpedig ma Németh Szilárd bebizonyította, hogy ez az egyetlen dolog, amit ez a hatalom nem tud elviselni.

Erről szól ez a színjáték, de rossz hírem van: nálam az ilyen akciókkal pont az ellenkező hatást érik el. Én ott leszek minden ülésen, kérdezni fogok, és nem fogom hagyni, hogy átverjenek engem és a magyar embereket. És ezt javaslom mindenkinek: kérdezzünk, leplezzük le a Fidesz hazugságait, és mutassunk rá Magyarország valódi problémáira.

Mert ezzel lehet őket az őrületbe kergetni.”

...

Szólj hozzá