Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Hitler a pesti gettóban kampányol – Megőrült a világ

A Spinoza Ház, a vállaltan zsidó étterem és kulturális centrum egyik októberi beszélgető estjének ki más is lehetne a vendége, mint Vona Gábor. A szélsőséges párt vezetője olyan sorozat vendége lesz, amelyen a 2018-ban induló pártok mutatkoznak be.

Invitáció

Nem tudja eldönteni, hogy kire szavazzon áprilisban? Segítünk! – kezdődik a felhívás, majd így folytatódik – októbertől áprilisig valamennyi – figyelem milyen elegánsan finom fogalmazás!valamennyi közismert párt vezetőjét meghívjuk kezdve az MSZP-től, DK-tól a Fideszen, a Jobbikon, az LMP-n, meg a többin át egészen a Momentumig és a Kétfarkúig.

Meglátjuk, hogy meghívásunknak melyik párt tesz eleget és melyik nem.

Később  kiderül még, hogy az ismert egykori rádiós Rangos Katalin

„beszélget a politikusokkal pártjuk politikájáról, stratégiájáról és arról, hogy miért szavazzunk rájuk.”

-fejeződik be a nem igazán sejtelmesre sikeredett, rossz magyarsággal megírt ízelítő és „felcsigázás”.

Elkerülni a Spinozát!

Nálam bevallom célt ért a figyelemfelkeltés, én már az eseményt megelőző és utána következő napon is kerülöm a Spinoza Háznak még a környékét is.

A széplelkek most  rám támadnak, hiszen mindenkit megillet a szólásszabadság. Tévedés ne essék, nálam elszántabb híve a szólásszabadság ügyének nincs, de nincs az a jogi kategória, amit ne írna felül a jó ízlés, hogy a szakrális helyek meggyalázásnak ősi bűnéről ne is beszéljünk!

Mi kellene hogy legalább egy zsidó identitást támogató hely tulajdonosának szemében szakrálisabb hely legyen, mint az, ahol több ezer zsidó halt éhen, vagy lőttek le, vagy öltek meg éppen annak a Vona Gábornak eszmei elődéi, – bármit próbáljon most magáról szuggerálni – aki hamarosan ott kampányolhat, méghozzá a Spinoza Ház bűnös ízlése okán.

Talán még nem késő a szervezőknek megfontolni, hogy miféle üzenet hordozója az a Jobbik, amelynek elnökét szíveslátásban részesítik.

Tévedés ne essék, Rangos Katalin nem tud, olyan keményen kérdezni, hogy azzal akárcsak a meghívás puszta tényét elfogadhatóvá tegye.

Ne csináljunk az Istenből bohócot!

Kapcsolódó cikk

Elképesztő nyilatkozatot tett Vona Gábor a 13 évre ítélt terroristáról

Szólj hozzá