Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ilyen lesz a heted – Csak válassz egy képet!

Semmi sem olyan népszerű, mint az önismeretei, vagy éppen azok a tesztek, amelyek rövidebb-hosszabb távra megmutatják, mi vár ránk a jövőben. Ez alkalommal néhány különböző rajzot találunk, amelyből bölcsen válasszunk! Ez előrevetíti, hogy milyen hét vár ránk. Ilyen lesz a heted – csak válassz egy képet!

Ilyen lesz a heted – csak válassz egy képet! A kép forrása: wikr
Ilyen lesz a heted – csak válassz egy képet!

Ilyen lesz a heted – csak válassz egy képet!

Ha a fenti képet alaposan megnézted, akkor dönts. Melyik szimpatikus első ránézésre, melyiken ragadt meg a szemed? Ne habozz sokat, ami elsőre megtetszett, az legyen a befutó.

Melyik kép a kedvenced?

Ha az egyes képet választottad:

Nem túl jó választás! A Főnököd egész héten rossza hangulatban lesz, egyfolytában téged fog ugráltatni… De ha kibírod, akkor a prémium befigyelhet!

 

Ha a második képet választottad:

A héten a nyugalom szigetén fogod érezni magad. Semmi nem fog zavarni, béke lesz és komfortzónádból sem próbálnak kibillenteni. Azonban, ha karrierterveid vannak, ez a túlzott nyugi nem fog neked örömet okozni.

 

Ha a harmadik képre esett a választásod:

Lehetséges, hogy a héten találkozol életed szerelmével, vagy épp irodai kalandban lesz részed. Vigyázz azonban arra, hogyha bulizni mégy, ne vidd túlzásba az ivászatot. A munkahelyi kalandod miatt az állásoddal játszol!

Ha a negyedik kép a nyerő nálad:

A dolgok javulni fognak ezen a héten. A kemény napok és sok erőfeszítés után újra béke és nyugalom vesz majd körül és a jól megérdemelt pihenés következik.

 

Ha az ötödik képet szúrtad ki magadnak:

Ha ambiciózus ötleted van, akár munkaügyben, akár személyes életterületen, akkor ez a hét tökéletes egy támadási terv elindításához. Legyen ez a fizetésemelés, vagy egy kedves lány meghódítása. Ne nézz hátra! A célod közelebb van, mint hinnéd!

 

Ha a hatodik képet választod:

A kép azt javasolja, hogy légy a héten türelmes és mértékletes! Az utóbbi időben hibákat követtél el, és ha folytatod ezt az utat, az életed rosszabbra fordulhat. Szedd össze magad, ne nyalogasd a sebeid, hanem lépj a változás útjára. Mindez a kis játék ne nyomja rá a bélyegét a hetedre! Ha te jóban vagy magaddal, és jót teszel, akkor a dolgaid is rendben fognak menni! Csodás hetet!

Szólj hozzá