Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ingyenes belépés a Dalí – kiállításra

Alább – szokásunktól eltérően – a LIBRARIUS kortárs kult-magazin cikkét változtatás nélkül közöljük. Vasárnap zár az idei év egyik legnépszerűbb szegedi kiállítása, a Salvador Dalí tárlat a REÖK-ben. Ezen a napon az érdeklődők ingyen látogathatják a palotát, hosszított nyitvatartás mellett, sőt egy utolsó tárlatvezetésen is részt vehetnek. Aki erről lemarad, annak élő facebook-bejelentkezésen pótolják az élményt.  

Ingyenes belépés a Dalí -kiállításra
Illusztráció: internet

Egészen este nyolc óráig várják a látogatókat

a Reök-palotában a Salvador Dalí-kiállítás utolsó napján, szeptember 24-én, vasárnap. Ráadásul ez alkalommal ingyen lehet megnézni a szürrealizmus legismertebb figurájának világhírű alkotásait, melyeket eddig több mint húszezren élvezhettek már a megnyitó, vagyis július vége óta.

A leköszönő kiállítás annyira népszerű volt,

hogy a palota pár hete már kivételesen hétfőn is fogadta az érdeklődőket, hogy mindenki bejusson a zömében litográfiákat, grafikákat bemutató válogatásra. Dalí híres festményeinek saját kezű leképezései mellett ritkán látható szobrait, bizarr ételkreációkat bemutató szakácskönyv illusztrációit és róla készült fotósorozatot is láthatott a közönség a REÖK-ben.

Vasárnap 18 órától Nátyi Róbert művészettörténész, a kiállítás kurátora tart ingyenes tárlatvezetést azoknak, akik még egy utolsó alkalommal hallani szeretnék a különc képzőművész életének és művészetének titkait. A várhatóan nagy érdeklődés és a korlátozott létszám miatt egyrészt érdemes regisztrálni a programra a marketing2@szegediszabadteri.hu e-mail címen. Másrészt az sem marad le az izgalmakról, akit már nem tudnak fogadni az eseményen, hiszen a REÖK facebook-oldalán élő facebook-bejelentkezés keretében hallgathatják meg a tárlatvezetést.

Kapcsolódó cikkünk 

Exhumálták Salvador Dalí -t

Szólj hozzá