Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Itt az új őrület: hódít az intimkehely, avagy az intimtölcsér

Hódító útjára indult egy eszköz, amiért már most világszerte rajonganak a nők.  Drasztikusan visszaesett a tampon és a betét vásárlásainak száma, a nők nagy része ugyanis rájött, hogy egy új eszköz segítségével sokkal többet tehet saját maga érdekében azokon a bizonyos napokon.

Intimkehely és intimtölcsér: Ismerkedj meg az intimkehellyel közelebbről!
Intimkehely és intimtölcsér: Ismerkedj meg az intimkehellyel közelebbről!

Vége a tampon és a betét korszakának – Itt az intimkehely, avagy az intimtölcsér.

Nevezhetjük intimkehelynek, intimtölcsérnek vagy akár menstruációs kehelynek is, kinek hogy tetszik. Bárhogy is hívod a lényeg minden esetben ugyanaz: nincsen többé gond és idegeskedés a menstruáció alatt. Ugyanis ez kényelmesebb, szabadabb, tisztább érzést biztosít használójának. Emellett egészséges, környezettudatos, diszkrét és ráadásul elképesztően sok pénzt tudsz megspórolni vele.

A nehéz napoknak vége ennek a modern eszköznek a segítségével.

Biztosan voltál már olyan szituációban, hogy pont akkor fogyott el a tamponod, vagy a betéted, amikor a legnagyobb szükséged volt rá. Vagy amikor vásároltál egy bizonyos márkát, de olyan volt, mintha semmit sem használtál volna a menstruáció alatt. Kilógott, elmozdult, átvérzett vagy éppen úgy érzed, mintha pelenka lenne rajtad, a kellemetlen szagokról nem is beszélve…

Viszlát tampon, betét! Soha többet nem lesz rá szükséged – Elmondjuk miért

Ez több, mint kínos, igaz? Bosszantó, idegesítő és úgy érzed, ezeken a napokon, inkább ki sem mozdulnál.

Az intimkehely mindezt egy csapásra megszünteti, ugyanis csak egyszer kell megvásárolni és többször  – rengetegszer – tudod használni, kb. 10 évig elég egyetlen egy darab intimkehely. Nem kell olyan sűrűn cserélni, mint a tampont és a betétet, így a napodat gond nélkül élvezheted, hiszen akár 12 órán át is bent maradhat és óriási a kapacitása.

„Végre nem vagyok a WC-hez kötve a menstruáció alatt. Nagyon kellemetlen volt ez sportolás, munka közben, hogy állandóan rohangásznom kellett a csere miatt. Akár a fejemre is írhattam volna, hogy MENSTRUÁLOK. Nagyon ciki volt. A tampont én nem bírtam, mert fájt a felhelyezése és rögtön viszketni kezdtem, a betétet pedig gyűlöltem, állandóan elmozdult, átázott. A kellemetlen szagokról nem is beszélve.

Intimkehely és intimtölcsér: Ismerkedj meg az intimkehellyel közelebbről!
Intimkehely és intimtölcsér: Ismerkedj meg az intimkehellyel közelebbről!

A nők visszajelzése intimkehelyről

Az intimkehely óta nem stresszelek emiatt, 10 órát simán kibír és úgy érzem, tiszta, friss, nyugodt vagyok ezeken a napokon is.” – mondta el élményeit az intimtölcsér használatáról egy amerikai nő.

Nincsenek tehát kellemetlen szagok a használata során, nem lóg ki madzag, nem mozdul el, nem kényelmetlen és nem is látszódik. A felhelyezése csupán egy pillanat, nem fáj és használata közben sem érzel semmit.

Ráadásul a nők visszajelzései alapján elmondható: igencsak szexinek érzik az intimkelyhet, mert míg korábban sokszor nagymama bugyit kellett használni a betét miatt, most ismét teljes mértékben igazi nőnek érezhetik magukat a hónap minden napján.

„Amikor tampont használtam, gyakran járt fájdalommal, égető, viszkető érzéssel. Mint később megtudtam ezek a hüvelyszárazság jelei voltak és bizony mindez nem csak a menstruációs napjaimat keserítette meg. A nőgyógyászomtól tudom, hogy a szexuális aktus közben jelentkező kellemetlenségeim is emiatt voltak. Ő javasolta az intimkehely használatát és azóta minden gondom és bajom elszállt. Újra szexinek és igazi nőnek érzem magam. A pozitív változást pedig a párom is észrevette.” – mesélt a tapasztalatairól egy nő, aki egy éve használja már az intimtölcsért.

Az intimkehely mindent visz

Az intimkehelyhez bármilyen alsóneműt felhúzhatsz, színtől, formától és anyagától függetlenül. Nem kell attól félned, hogy kikandikál belőle és attól sem, hogy esetleg átázik.  Ürítés és tisztítás után újra felhelyezhető és máris gondtalanul élvezheted a nap további részét is. Nem kell aggódni azoknak sem, akiknek esetleg enyhébb, vagy erősebb vérzésük van, ugyanis többféle méretben kapható, így minden nő megtalálhatja a maga számára megfelelő intimtölcsért.

A bőr-, és testbarát, vegyszermentes intimtölcsér felfogja a menstruációs folyadékot, váladékot a hüvelyben. Tartós, 100% orvosi szilikonból készült, puha, vegyszermentes termék. Könnyen, gyorsan, egyszerűen és fájdalommentesen felhelyezhető összehajtás után, majd a hüvelyben kinyílva felveszi annak formáját, így teljesen szivárgásmentessé válik. Úszás, sportolás, strandolás közben is használható. Éjszaka nem kell félned attól, hogy reggelre mindened „átázik” és így nyugodtan tudsz pihenni.

A bordázott fogókával egyszerűen kivehető, csapvízzel könnyen, gyorsan, biztonságosan tisztítható, havonta egyszer pedig forralással történik a tisztítása. Nem szivárog, jól illeszkedik a pereme. A belső pereme meggátolja azt, hogy kilötyögjön. A mérési vonalak megmutatják, mennyire van tele az intimkehely. Biztonságos termék, melynek használatával csak jót tehetsz a testeddel. Negatív tulajdonsága nincs.

Használatával könnyebb lesz az életed, még a piros betűs napokon is. Nőgyógyászok is javasolják, a nők pedig világszerte megőrülnek az intimkehelyért. Ha egyszer kipróbálod, azonnal és örökre el fogod dobni a tampont és a betétet és csak ezt akarod használni ezentúl a menstruáció alatt.

http://intimkehelyrendeles.hu/

Szólj hozzá