Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Juhász Péter: Elkértem Orbán adószámát

A “baltás gyilkos” néven elhíresült ügy kivizsgálása érdekében Juhász Péter a NAV-hoz fordult. Akkor még nem sejtette, hogy csak abban az esetben élhet állampolgári jogával, ha ismeri a delikvens adószámát.

Orban-Viktor-Ilham-Aliyev

Derüljön ki az igazság

Juhász Péter közösségi oldalán ezt a fura esetet írja le:

Elkértem Orbán adószámát, mert csak azzal lehet a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Irodájánál bejelentést tenni.

Az történt, hogy írtam a NAV-nak, hogy indítsanak vizsgálatot a baltás gyilkos kiadatása ügye kapcsán, amit Orbán személyesen rendelt el. Tegnap megjött a válasz: csak akkor tehetek bejelentést, ha kitöltöm a honlapjukon az erre szolgáló formanyomtatványt amit onnan elektronikusan beküldök. Igen ám, de azt csak akkor lehet elküldeni, ha megadjuk a szerintünk pénzmosást végző vagy terrorizmust finanszírozó cég vagy magánszemély adószámát.

Annyit tudunk, hogy az azeri diktátor családjához köthető számláról olyan magyar bankba érkezett két milliárd forintnyi dollár, amit azóta Orbán Viktor Mészáros Lőrinc nevére megvett. Mindez azután, hogy Orbán Bakuban tárgyalt, majd személyesen utasítást adott a gyilkos szabadon engedését lehetővé tevő kiadatásra.
Ez nekem elég gyanú ahhoz, hogy ki kelljen vizsgálni ő kapott-e pénzt az azeriektől.
Úgyhogy írtam a Miniszterelnöki hivatalnak Orbán adószámáért, hogy megtehessem a bejelentést.

Juhász Péter: Aranybalta díjat a kormánynak

Ahogy arról a Zárójel is beszámolt, Juhász Péter elvitte Orbán Viktornak az Arany Balta Díjat, amit a

megkenhető diktátorok kapnak. A díjat az a diktátor érdemli ki, aki pénzért szabadon enged egy gyilkost, aki rasszista indítékból baltával verte szét egy másik ember fejét.

A bejegyzés folytatása:

Nem hiszem, hogy nagyon bonyolult kideríteni, hogy mi lett azzal a pénzzel. Legalábbis el lehet indulni:

Vagy tovább utalták, vagy felvette valaki készpénzben. Ha utaltak, annak nyoma van, ha egy bankfiókban készpénzben vették fel, akkor meg egy aláírásnak kell lennie a papíron. Persze az is lehet, hogy automatából vette fel pár százezrenként Orbán, de akkor még videó is lesz róla.

Kíváncsian várom mi derül ki.

Folytatás következik!

 

Cikkeink a témában:

Diktátori szívesség – Orbán prolongálja a baltás gyilkos – féle kiadatást?

Lendvai Ildikó: Esküszöm, én teljesen sumáktalanul hallgatok, és nem is feltételezek semmit. Amit gondolok, az több, mint feltételezés.

Vásárhelyi Mária: nem tud olyan mélyre szállni a képzeletem, mint amit a valóság produkál

Szólj hozzá