Zárójel
Juhász Péter - Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól
Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter: Valódi problémák megoldása helyett, hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól – írja az Együtt elnöke közleményében.

Juhász Péter - Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól
Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól…

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor politikájával hazánk jövőjét éli fel. A miniszterelnök mai még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól és fogalma sincs mitől lesznek Magyarország polgárai boldogabbak, sikeresebbek a mindennapok során.

Ezért is kell 2018-ban leváltani a Fidesz-rezsimet, ezért kész az együttműködésre az Együtt és a Párbeszéd.

Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán Magyarország határainak megvédéséről, a “Soros-terv” végrehajtásának megakadályozásáról és a globális elit legyőzéséről beszélt miután újraválasztották pártja elnökének. Orbán Viktor még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól, nem tud semmi újat mondani, csak és kizárólag ugyanazon kirekesztő, nyugat-ellenes és szabadságkorlátozó butaságokat szajkózza.

A miniszterelnököt a hétköznapi magyarok problémái immár egyáltalán nem érdeklik, csak folyamatos harcot hirdet mindenki ellen, aki nem a Fidesz szavazója. Mivel nincsen semmilyen megoldása a valós problémákra, az egészségügyre, az oktatásra, az elvándorlásra, ezért ezekről egy szót sem ejt, inkább hamis ellenségképek gyártásával próbál Magyarország megmentőjének szerepében tetszelegni.

Szólj hozzá

Játék

Jelenleg nincs elérhető játék. Nézzen vissza később.