Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter: Valódi problémák megoldása helyett, hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól – írja az Együtt elnöke közleményében.

Juhász Péter - Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól
Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás - ennyire futotta Orbántól

Juhász Péter: Hazudozás és valóságtagadás – ennyire futotta Orbántól…

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor politikájával hazánk jövőjét éli fel. A miniszterelnök mai még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól és fogalma sincs mitől lesznek Magyarország polgárai boldogabbak, sikeresebbek a mindennapok során.

Ezért is kell 2018-ban leváltani a Fidesz-rezsimet, ezért kész az együttműködésre az Együtt és a Párbeszéd.

Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán Magyarország határainak megvédéséről, a “Soros-terv” végrehajtásának megakadályozásáról és a globális elit legyőzéséről beszélt miután újraválasztották pártja elnökének. Orbán Viktor még maradibb és még bezárkózóbb beszédében ismét bebizonyította, hogy fél a modern, szabad és fejlődő világtól, nem tud semmi újat mondani, csak és kizárólag ugyanazon kirekesztő, nyugat-ellenes és szabadságkorlátozó butaságokat szajkózza.

A miniszterelnököt a hétköznapi magyarok problémái immár egyáltalán nem érdeklik, csak folyamatos harcot hirdet mindenki ellen, aki nem a Fidesz szavazója. Mivel nincsen semmilyen megoldása a valós problémákra, az egészségügyre, az oktatásra, az elvándorlásra, ezért ezekről egy szót sem ejt, inkább hamis ellenségképek gyártásával próbál Magyarország megmentőjének szerepében tetszelegni.

Szólj hozzá