Zárójel
Juhász Péter: Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával
Juhász Péter: Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával

Juhász Péter: Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával

Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával.

“Az Állami Számvevőszék a törvények batartásával végzi a munkáját.” – ezt ismételgette.

Arra azonban nem kaptam választ, hogy akkor hogyan lehetséges, hogy azért akarják megbüntetni az Együttet, mert állításuk szerint támogatásként könyveltük el egy párttagunk befizetését. Arról semmilyen információja nem lehet az ÁSZ-nak, hogy ki párttagunk és ki nem az. Ez ugyanis különösen védett személyes adat, aminek jogtalan kezelése bűncselekmény.

Tehát ha tudnak róla, kezelik ezt az adatot, és bűncselekményt követnek el. Ha nem tudnak róla, hogyan alapozhatnak erre az információra jogszerűen, a törvényeknek megfelelően büntetést?

A válasz: “Az Állami Számvevőszék a törvények betartásával végzi a munkáját.”

Beadtuk a kifogásainkat, és elbúcsúztam papagájúrtól.

Nézd meg a videót, és oszd meg!

Az ÁSZ papagájt küldött elénk amikor a büntetéssel kapcsolatos észrevételeinket beadtuk

Találkoztam az ÁSZ papagájával, a papagájok ászával."Az Állami Számvevőszék a törvények batartásával végzi a munkáját." – ezt ismételgette.Arra azonban nem kaptam választ, hogy akkor hogyan lehetséges, hogy azért akarják megbüntetni az Együttet, mert állításuk szerint támogatáskét könyveltük el egy párttagunk befizetését. Arról semmilyen információja nem lehet az ÁSZ-nak, hogy ki párttagunk és ki nem az. Ez ugyanis különösen védett személyes adat, aminek jogtalan kezelése bűncselekmény. Tehát ha tudnak róla, kezelik ezt az adatot, és bűncselekményt követnek el. Ha nem tudnak róla, hogyan alapozhatnak erre az információra jogszerűen, a törvényeknek megfelelően büntetést?A válasz: "Az Állami Számvevőszék a törvények batartásával végzi a munkáját."Beadtuk a kifogásainkat, és elbúcsúztam papagájúrtól.Nézd meg a videót, és oszd meg!Itt találod az észrevételeinket részletesen:https://egyuttpart.hu/wp-content/uploads/2018/01/asz_kifogas.pdf#Együtt

Közzétette: Juhász Péter – 2018. január 3.

Itt találod az észrevételeinket részletesen:
asz_kifogas


Szólj hozzá

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!