Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Juhász Péter: vérciki olyan embert elindítani, akiről már bíróság jogerős ítélete szerint is állítható, hogy bűnöző

Juhász Péter úgy tervezi, hogy megméretteti magát Budapest I. számú választókerületében. Rogán Antal, aki a Fidesz részéről lenne ellenlábasa Juhásznak, nem indul egyéniben.

Juhász Péter: vérciki olyan embert elindítania, akiről már bíróság jogerős ítélete szerint is állítható, hogy bűnöző.

Vérciki

Juhász Péter közösségi oldalán adta tudtul, hogy tudomása szerint a Fidesz kommunikátora nem áll ki Budapesten az I. számú választókörzetben jelöltként a 2018-as választáson.

Az Együtt politikusa szerint:

Rogán nem indul egyéniben a 2018-as választásokon, ami nem csoda, hiszen az elmúlt években a legelutasítottabb politikus lett.

Két lehetőség van: vagy gyáva szemtől szembe kiállni velem, vagy Orbán belátta, hogy vérciki olyan embert elindítania, akiről már bíróság jogerős ítélete szerint is állítható, hogy bűnöző.
Szerintem a kettő egyszerre igaz.

 

Mint emlékezetes, Rogán Antal Rogán azért perelt, mert Juhász azt állította, Rogán még polgármesterként Portik Tamással üzletelt. A fideszes politikus tagadta, hogy így lett volna. Juhászék szembesíteni akarták Rogánt a börtönben ülő Portik Tamással. Ez végül nem történt meg, mert Rogán nem ment el a tárgyalásra. Portik vallomása ugyanakkor több ponton is alátámasztotta Juhász Péter kijelentéseit.

Másodfokon is elutasította a bíróság Rogán Antal kabinetminiszter Juhász Péterrel, az Együtt elnökével szemben benyújtott keresetét.

Juhász júniusban így nyilatkozott:

Örülök, hogy végre bírósági ítélet is megerősítette, amit minden józan paraszti ésszel megáldott állampolgár láthat, hogy az Orbán-kormány egyes vezetői szorosan együttműködtek bűnözői körökkel.

Kit hív ki Juhász Péter?

Még nem tudni ki indul velem szemben a Fidesz színeiben Budapest I. sz. választókerületében, de kösse fel a gatyáját!

Az I. sz. választókerület a teljes I. és V. kerületből, valamint a VIII. és IX. kerület egy részéből áll.

Még homály fedi, hogy ki lesz Juhász ellenfele az I. számú választókörzetben.

Szólj hozzá