Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Kámforrá váltak a TEK harckocsik

Mint arról korábban már beszámoltunk, az ünnepek előtt ellepték a várost a TEK páncélosai. Nos a helyzet az, hogy azért kellettek Budapest utcáira, hogy a sétálókat, nézelődőket ne fogja el a félelem, és ne aggódjanak a terroristák miatt…

Ahogy fentebb írtam, a TEK szóvivője szerint “az emberek többségének növeli a biztonságérzetét páncélozott jármű jelenléte egy tömegrendezvény közelében.”

Valószínűleg Ők jobban tudják mint Önök, hogy mitől lennének, vagy éreznék magukat biztonságban…

De, ha már a biztonságról beszélnek, hogyan volt lehetséges az, hogy a Terrorelhárítás “szakemberei” ezt nem vették észre? Lehet, hogy túl ciki volt az incidens, így kámforrá váltak a TEK harckocsik?

Az Index sem bírta a kíváncsiságát magában tartani, így megkérdezte a TEK-et, hogy mi az oka, hogy nincsenek már ott a karácsonyi vásárok környékén a járművek.

A TEK válasza alapján

“a belügyminiszter utasításának megfelelően, az általa előírt időintervallumban” voltak kinn a páncélosok, amiből arra lehet következtetni, hogy a belügy megítélése alapján már alacsonyabb a terrorveszély a környéken. Az nem derült ki, hogy tervezik-e még visszaküldeni a páncélosokat.

Viszont ez jó hír számunkra, hiszen Magyarországon naponta robbantanak, naponta kapunk terrorista fenyegetéseket, már csak golyóálló öltözékben mehetünk utcára, megnyugodhatunk. Nincs mitől tartani, hiszen kiderült:

Már alacsonyabb a terrorveszély a környéken

...

Szólj hozzá