Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Boldog szülinapot, Kate! – Katalin hercegné ma ünnepli 36. születésnapját és talán szebb, mint valaha

Egy nő számára a 35. év általában mérföldkőnek számít. Sokan akkor már úgy érzik, elszállt a fiatalságuk, sokaknál akár már az első ráncocskák is megjelennek. Nem így van ez Katalin hercegnével, aki idén már a 36. születésnapját ünnepli és a friss képek szerint szebb és boldogabb, mint valaha.

...

Boldog szülinapot, Kate! – Katalin hercegné ma ünnepli 36. születésnapját és talán szebb, mint valaha
A kép a királyi család tagjairól a napokban készült (forrás: facebook)

Továbbra is „mindenki hercegnéje”

Kate Middleton 1982. január 9-én Reading-ben látta meg a napvilágot. 2011. április 29-én kötött házasságot Vilmos herceggel. Az esküvő előtt II. Erzsébettől megkapta a Cambridge-i hercegné címet. Első gyermeke, György 2013-ban, lánya, Sarolta 2015-ben született.

Népszerűsége továbbra is töretlen. Idén tavaszra várja harmadik gyermekét, de ennek ellenére kiveszi részét a hercegnéi feladatokból. Szinte naponta jelenik meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán valamilyen jótékonysági eseményen, vagy hivatalos ünnepségen.

Ragyog a boldogságtól

Katalin mindig gyönyörű, mindig mosolyog. Jelenlegi várandósságát a jelek szerint jobban viseli, mint az előzőeket. Férje, Vilmos herceg szeretve óvja őt. A nemrégiben készült képek alapján megállapíthatjuk, Katalin egy kicsit kigömbölyödött, kisimult az arca és lerí róla a boldogság.

Boldog szülinapot, Kate! – Katalin hercegné ma ünnepli 36. születésnapját és talán szebb, mint valaha
Kate egyik nyilvános szereplése Belgiumban (Fotrrás: facebook)
Boldog szülinapot, Kate! – Katalin hercegné ma ünnepli 36. születésnapját és talán szebb, mint valaha
Boldog házasságban élnek Vilmos herceggel (forrás: facebook)

Katalin hercegné, a divatikon

Anyósához hasonlóan divatikonnak számít, bármilyen ruhában is jelenik meg nyilvánosan, az ahhoz hasonló darabok órák alatt elfogynak a boltok polcairól. Jólöltözöttsége nem csak a királyi családban betöltött szerepére vezethető vissza. Az egyetem befejezése után egy divatcégnél kezdte pályafutását, kiegészítők beszerzőjeként dolgozott. Nem sokkal azután úgy döntött, profi fényképész lesz és többek között leckéket vett Mario Testino fotóművésztől, aki egykor Vilmos édesanyjáról, Diána, walesi hercegnéről és fiairól is híres felvételeket készített. Testino később tagadta, hogy Kate neki akart volna dolgozni.

Kate számos „jól öltözött lista” előkelő helyén végzett és az angol The Daily Telegraph napilap 2006-ban a “Legígéretesebb újonc” (“Most Promising Newcomer“) címet adta neki öltözködési stílusát értékelve. A Tatler magazin 2007-ben a 8. helyet ítélte neki az év 10 legnagyobb divatikonját értékelő listáján. Az amerikai People magazine divatlistáján kétszer is szerepelt, 2007-ben és 2010-ben, mint a legjobban öltözött hírességek egyike. 2011 februárjában Kate nevét a Global Language Monitor az év egyik legfelkapottabb kifejezésének választotta (“Top Fashion Buzzword”).

Speciális iskola, speciális háttérrel – avagy hogyan fejlesszük a gyermekeink mentális egészségét
Férjével és sógorával több jótékonysági intézménnyel vannak kapcsolatban (forrás: headstogether.org.co.uk)

Katalin nyilvános szereplései

A hercegné 2011 nyarán Kanadába látogatott. Ez volt az első nyilvános szereplése a királyi család tagjaként. Megjelenését – elsősorban öltözködése miatt – nagy figyelem kísérte. Kate Middleton hivatalosan először 2012. március 19-én beszélt hercegnéi minőségében. Vilmos herceg felesége Ipswich-ben, az East Anglia Children’s Hospices (EACH) nevű, súlyos beteg gyermekek gondozásával foglalkozó hálózat egyik újonnan megnyílt otthonában szólalt fel.

Csillagszóró, fáklyás felvonulás, utcai buli

Nem valószínű, hogy az ünnepelt ezt választja. Ha visszatekintünk a korábbi születésnapokra, láthatjuk, hogy nem jellemző a nagy csinnadratta. Bár valószínűleg sokan örülnének, ha meghívást kapnának egy ilyen eseményre. Az előző években is csendesen ünnepelt otthon a családjával. Születésnapja most is jó indok arra, hogy két gyermekével, György herceggel és Saroltával töltse a nap nagy részét.

Anyósa nyomdokaiban

Katalin hercegné több jótékonysági intézményt is támogat. Szívén viseli a gyermekek sorsát, nagy figyelmet fordít a gyermekek fizikai és mentális egészségére. Harcol a gyermek-szegénység, a családon belüli erőszak ellen. 2017-ben férjével és sógorával közösen elindította a „Heads Together” kampányt. Nyolc jótékonysági szervezettel együttműködve céljuk elsősorban a közvélemény mentális problémákkal kapcsolatos elképzeléseinek megváltoztatása, valamint az érintettek támogatása.

Sok boldog születésnapot!

Kedves Katalin hercegné! Kívánunk nagyon sok boldog születésnapot, jó egészséget és sok boldogságot! Isten éltesse sokáig!

Boldog szülinapot, Kate! – Katalin hercegné ma ünnepli 36. születésnapját és talán szebb, mint valaha
Katalin hercegné csak úgy ragyog (forrás: instagram)

Szólj hozzá