Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Örömhír! Kate Middleton harmadik gyermekével várandós

Hivatalosan hétfő délután  jelentette be a hercegi pár, hogy Katalin cambridge-i hercegné harmadik gyermekükkel várandós. 

Kate Middleton várandós harmadik gyermekével
(Kép: Wikimedia)

Korai bejelentés

A Twitteren jelent meg először hivatalosan a hír miszerint Kate Middleton, avagy Katalin cambridge-i hercegné harmadik gyermekét várja:

A hercegnő kevesebb mint 12 hetes terhes jelenleg. Kate Middleton-nak hétfő délután egy nyilvános eseményen kellett volna megjelennie, de rosszulléte miatt nem tudott elmenni. Ezért úgy döntöttek, hogy korábban bejelentik a jó hírt. A Kensington palota hivatalos közleménye szerint ez a rosszullét intenzívebb volt, mint ami Kate előző terhességeinél jelentkezett.

Mindenki nagy örömmel fogadta a hírt

Harry herceg azt mondta: ,,fantasztikusan” érzi magát, hogy harmadjára is nagybácsi lehet.

,,Nagyon-nagyon boldog vagyok”

– nyilatkozta.

A walesi herceg, aki a születendő kisgyermek nagypapája lesz, szintén ,,nagyon boldog volt a hír hallatán”.

A Kensington-palota közleménye szerint a 91 éves II. Erzsébet királynő ,,elragadtatással” fogadta az újabb dédunoka érkezésének hírét.

Vilmos és Katalin harmadik gyermeke az uralkodó és férje, a 96 éves – a közszerepléstől épp a múlt hónapban visszavonult – Fülöp edinburghi herceg hatodik dédunokája lesz.

Katalin hercegné, William cambridge-i herceg és Harry herceg egy, a múlt héten készült fotón. (Kép: Telegraph)

Már voltak “gyanús” előjelek

Már hat héttel ezelőtt is volt jele, hogy valószínűleg újabb gyermekáldás elé fog nézni a hercegi pár. Lengyelországi útjukon egy plüssfigurát kaptak ajándékba, ami után Katalin a herceghez fordult, és mosolyogva ezt mondta:

,,Hát, úgy tűnik akkor kell, hogy legyen még egy kisbabánk.”

A hercegné legutóbbi hivatalos szereplése múlt csütörtökön volt, a Kensington-palota ,,Fehér Kertjét” látogatta meg Diana wales-i hercegné halálának 20. évfordulójának alkalmából. Ekkor még nem lehetett látni, nem voltak külsőleg jelei annak, hogy Katalin hercegné várandós lenne.

Nemzeti esemény

A William Hill fogadóirodánál már meg is lehet tenni a téteket a terhességgel kapcsolatban. Tétje 34-szeresét viheti haza az, aki szerint Katalin ikreket hordoz a szíve alatt. Ugyanezen fogadóiroda az Alice nevet tartja legvalószínűbbnek, ha a születendő baba kislány lesz, ha pedig fiú, akkor a James nevet gondolják a legesélyesebbnek.

Kétségkívül sokan kísérik majd figyelemmel a hercegné várandósságával kapcsolatos híreket Anglia szerte.

Szólj hozzá