Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Kedves debreceniek! Hülyének vagytok nézve!

Kácsor Zsolt újságíró, aki hosszú ideig a Fidesz által “beszántott” Népszabadság Hajdú-Bihar megyei tudósítója is volt, közösségi oldalán található írásból megismerhetjük, hogyan is működik a közpénzből finanszírozott helyi média.

Kedves debreceniek! Hülyének vagytok nézve!
fotó: internet

Kácsor Zsolt közösségi oldalának bejegyzése:

“Kíváncsi voltam rá,

hogy a debreceni helyi tv és a helyi hírportál, a dehir.hu miképpen számolt be a Putyin díszpolgári címét követő országos fölháborodásról. Meg arról, hogy Vajda Mihály visszaadta a prof. em. címét. Meg arról, hogy már két tanszék is elhatárolódott Putyin díszpolgárságától.

S lám! Az ügy a napi híradóban vezető hír volt!!! Ezek a bátor újságírók megszólaltatták Vajda Mihályt!!! Megszólaltatták a tiltakozó tanszékek vezetőit! Bemondták a híradóban, hogy interjút kértek az egyetem rektorától, de ő nem adott nekik interjút, hanem elbújt a kamera elől!!

A Dehir.hu portálon is ez a téma a vezető hír két napja! Beszámoltak arról is, hogy az egyetem a Facebook-oldalán több mint 4000 elégtelent kapott az ügy miatt. A dehir.hu kiváló tollú főszerkesztője, Szénási Miklós, és még kiválóbb tollú főszerkesztő-helyettese, Rituper Tamás a véleményrovatban elemezték a helyzetet, azt kérvén az egyetem vezetésétől, hogy a város és az egyetem jó hírén esett csorbát köszörüljék ki.

Ejnye, de bátor, okos, fölkészült, igazi vérbeli újságírók ezek, ez a Szénási meg a Rituper. Meg Vida Gyula, meg a többi helyi tévés kolléga. Ez igen!!!!

 

Aztán fölébredtem.

Kácsor Zsolt így folytatja:

Bocs, de ez az ügy a DTV és a DEHIR honlapján nem ügy. Szóba sem kerül. Nincs hír, nincs riport, nincs elemzés, nincs háttér, nincs vélemény.

Pedig a helyi tévét és a dehir.hu oldalt működtető Médiacentrum Debrecen Kft. a cívisváros cége: a Debreceni Vagyonkezelő alá tartozik. Szóval igazából a város polgárai pénzelik, nézik és tartják el.

Kedves debreceniek, hülyének vagytok nézve a saját pénzeteken. Kedves egykori kollégák, ti pedig szégyelljétek magatokat. Persze, nem fogtok szégyenkezni, hanem engem fogtok szidalmazni. Ahelyett, hogy belenéznétek a tükörbe, és köpnétek egy jó nagyot.

Egyébként itt értékelhető a dehir. Tőlem egyest kapott.

https://www.facebook.com/Dehir.hu/ “

 

A Debreceni Városi Televízió és a dehir.hu is a Fidesz helyi “örömmédiájaként” működik. A debreceni önkormányzat  közpénzből tartja fenn a legnagyobb kormánypárt  helyi televízióját és a kapcsolódó internetes  portált. Teszi ezt úgy, hogy még csak a látszatra sem ügyelnek.

Kapcsolódó írásunk:

Vajda Mihály visszaadta professor emeritus címét Putyin kitüntetése okán

Szólj hozzá