Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Hunorka az arcátlan…

A pofátlanságnak igazán nincs határa. Bizonyította ezt Kelemen Hunor az RMDSZ vezetője – onnan Romániából. Pofátlanul hazudni, félretájékoztatni nagyon tud, reálisan gondolkodni már nem. Potyaleső – mondanám, de nem akarom, mert még a hozzá hasonlóan gondolkodó kettős állampolgárok megsértődnének, pedig csak az igazat hirdetném.

...

Kelemen Hunor, RMDSZ, magyar, román, Gyurcsány Ferenc,

Román is, Magyar is, és mindkét ország állampolgárainak előnyeit élvezi, ennek ellenére van képe hazudni, illetve bizonyos tényeket megmásítani. Mit is várhatnánk azoktól, akik arcátlanul vágják zsebre a mi véres verejtékkel megdolgozott munkabérünkből beszedett adók egy részét?!

GYURCSÁNY FERENC – zsigerből gyűlöl minket – mondja.

Gyűlöl, mert el akarja venni az állampolgárságunkat, a magyarságunkat, a tudatunkat, de leginkább azt a SZAVAZATI JOGUNKAT, amellyel jótevőnket, állandó segítőnket, ORBÁN VIKTORT és a FIDESZ politikáját támogatjuk… Romániában – magyarok vagyunk, – teljes jogú állampolgárok, azonban mégsem tudunk örülni azoknak a nemzeti ünnepeknek, amelyek arra emlékeztetnek, hogy elveszítettük önállóságunkat és beolvasztottak egy másik nemzet sorai közé… Az EU – ban is azonos pártcsaládhoz tartozunk, ezért aztán teljesen természetes, hogy ahol csak tudjuk segítjük egymás politikáját!

Mi, akik élvezzük Orbán Viktor és a FIDESZ támogatását, foggal – körömmel ragaszkodunk ahhoz, hogy szavazhassunk, és dönthessünk az anyaország dolgaiban úgy, ahogy mi azt jónak látjuk. Nem mondja ezt így ki kereken, de az aki potyázik, annak a gondolatai mindig csak azon témák körül forognak, ahonnan csurran, cseppen valami a zsebben. Magyarországról pedig nem csurran, nem cseppem, hanem, mint az áradó folyó, úgy ömlik a mi adónkból a pénz és a rengeteg adomány azért, hogy a hamis TESTVÉREK, a ROKONOK, a BARÁTOK szavazataikkal segítsenek hatalomban tartani egy olyan politikai hatalmat, amely minket az árokba szorított, taszított.

Bizony, a többség ezt érzi, és ezt is mondja. Hamis a Hunorka, de mi – átlátunk rajta!

GYURCSÁNY FERENC nem gyűlöli – erről számtalanszor nyilatkozott is –

azokat a kettős állampolgárokat, akik ragaszkodnak magyarságukhoz. Szívükben lehetnek magyarok, élvezzék azt, hogy segíti Magyarország az oktatást, az egészségügyet, ha átjönnek a határon, akkor egyéb előnyökben is részesülhetnek. Ezt még, a magyar dolgozók elbírják, bár nagyon nehezen. Utazzanak, élvezzék a vonatot, járjanak át orvoshoz, feküdjenek be a kórházainkba, tanuljanak! Egyet azonban ne akarjanak!

NE AKARJANAK…

NE AKARJANAK VOKSOKKAL BELESZÓLNI EGY OLYAN ORSZÁG POLITIKAI ÉLETÉBE, ahova soha, egyetlen fillér adót, vagy másféle befizetést sem „eszközöltek”.

Ne akarjanak dönteni egy olyan ország embereinek feje felett – kedvezményezetten – akiknek pénzéből csak jót kapnak folyamatosan. Ne legyenek JÚDÁSAI a rokonoknak, barátoknak, azoknak, – akik, amikor szükség volt rá – mentek és vérüket is feláldozva segítettek. Mert olyan is volt, csak ezt már elfelejtették. A hála ezért az, hogy levélben szavazhatnak még azok is, akik nem tartózkodnak ROMÁNIA területén, hanem valahol Európában „kalandoznak” a tőlünk kapott útlevéllel. A tényleges magyar állampolgár, aki abban az étteremben mosogat, vagy takarít, ahol a román, nem szavazhat levélben. Neki, regisztrálnia kell csupán azért, hogy ne tudjon a FIDESZ ellen voksolni. Pofátlanság, arcátlanság ezért arról beszélni, hogy gyűlölet veszi körül ezeket az embereket!

Gyurcsány Ferenc sem gyűlölködik, csak HARAGSZIK!

Pontosan annyira, amennyire mi, egyszerű hazai állampolgárok, akik a munkabérükből tartanak el nagyon sok más államokbeli újmagyart…! Ezek a tömegek – sokan még a nyelvet sem beszélik – azért vették fel a kettős állampolgárságot, hogy a POTYÁT élvezhessék! POTYÁT mondok, mert arcátlanul elfogadni, időnként pedig követelőzni bizony van bátorságuk. Ilyen ez a HUNOR, akiről nem mondom azt, hogy HUMOROS lenne..

ELÉG VOLT, ebből többet nem kérünk…

Fizetünk, az Ukránoknak, a Románoknak, a Szerbeknek, a Horvátoknak, Szlovákoknak azért, hogy ellenünk, a fejünk fölött döntsenek! ELÉG VOLT, ebből többet nem kérünk – mondják azok, akik megdolgoznak azért a sok pénzért, amit mások POLITIKAI HASZONSZERZÉS miatt zsákszámra küldenek a határon túlra…! Kelemen Hunor áruló! Minket, egyszerű magyar állampolgárokat árul el, amikor követelődzik! Örüljön, hogy pártja, számolatlanul kapja a magyar forintokat… Mi dolgozunk, ő meg aljas módon támad! Téged, Engem, minket! Mert Mi, egyformán gondolkodunk. A kettős állampolgárokat támogassuk, de KÖVETELEM, hogy a szavazati jogukat azonnal, még a 2018 évi választások előtt vonják vissza! Ha nem, akkor az egész világ számára bizonyossá válik az, amit eddig is tudnak, hogy a FIDESZ csak csalással tud hatalmon maradni Magyarországon..!

Volna még egy lehetőség, mégpedig az, ha a HATÁRAINKON kívül élő, dolgozó igazi MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK is előzetes regisztráció nélkül, hasonló jogokkal lennének felruházva. Egyszerűen levélben, vagy e-mailban is leadhatnák voksaikat. Igaz, ez, közel egymillió olyan szavazat lenne, amely nem támogatná ORBÁN VIKTOR politikáját! Ezt, soha nem fogja ez a vezetés meglépni…! A zsíros bödönből még lakmározni akarnak addig, amíg csak lehet…!

Villás Lajos

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

További részletekért kattintson ide, vagy azonnali támogatáshoz a “PayPal Támogatás” gombra.Szólj hozzá