Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Magyar Kétfarkú Kutyapárt belecsap a lecsóba – tüntet, kocsmát nyit

A Magyar Kérfarkú Kutyapárt sajátos hangvétellel áll ki a Fidesz oktatáspolitikája mellett Erre joggal mondhatja az ellenzék: védjen meg téged a Kétfarkú Kutya!

Magyar Kétfarkú Kutyapárt belecsap a lecsóba - tüntet, kocsmát nyit

Kétfarkú Kutya oktatáspolitikája

Megkezdi a politikai szezont a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: a kormány oktatáspolitikája mellett tüntetnek pénteken – adták hírül közösségi oldalukon.

“Eljött az idő, hogy kiálljunk kormányunk oktatáspolitikája mellett.

Követeljük, hogy az iskolaigazgatók kinevezésekor csak a párthűség számítson!

  • Újra kötelező orosz oktatást!
  • A rajzórákon is legyen hazafias katonai képzés!
  • Az iskolák után államosítsák a diákokat is!
  • Jó az irány, de még mindig messze van Oroszország.

Újra kötelező oroszoktatást! A rajzórákon is legyen hazafias katonai képzés! Az iskolák után államosítsák a diákokat is! Jó az irány, de még mindig messze van Oroszország. […] Várunk mindenkit, aki tenni szeretne a kommunista oktatási rendszerért!

A tüntetést a Szabó Lőrinc iskolánál tartjuk, ami jó példával járhat elől bármely elmaradott iskolának, hiszen itt épp most neveznek ki egy vezetői tapasztalat nélküli, orosz szakos, idősügyi szakértőt egy angol-magyar kéttannyelvű iskola élére.”

Várunk mindenkit, aki tenni szeretne a kommunista oktatási rendszerért!

Hogy legyen hol összegyűlni

Arról is döntöttek a Kétfarkú Kutyapárt prominensei, hogy a nyár vége jó időpont arra, hogy magasabb fokozatra kapcsoljon az ellenzéki párt. Kedd este, azaz a mohácsi csata 491. és Buda török elfoglalásának 476. évfordulóján az MKKP kocsmát nyit a Garay téren.

„Természetesen sose lesz teljesen kész a kocsmánk-irodánk, de keddtől nyitva leszünk, szóval ez egy úgymond nyitóbuli”

– olvasható a Facebookon is meghirdetett esemény meghívójában.

illusztráció: MKKP

 

Hogy miért pont ez a nyitás dátuma, arra Kovács Gergely, a párt ikonja ezt mondta a BB. kérdésére:

„Augusztus 29-e a 2921-es nagy ütközet elő-időpontja is egyben. Augusztus 29-én előemlékezünk, mert akkor lesz a Föld és a Szíriusz közti nagy csata évfordulója, amit meg fogunk nyerni. Akár a Föld nyer, akár a Szíriusz, mindenképpen győzünk, mert legfeljebb átállunk a Szíriusz oldalára”.

A kocsmáról Kovács azt mondta: mivel pártja megígérte az ingyen sört,

„azt a sört valóban ingyen adjuk, de a szervizdíj elég komoly lesz”.

Munkatársunk közbevetésére, miszerint az ingyen sört csak választási győzelem esetére ígérte a párt, a pártelnök úgy reagált:

„Mivel viccpárt vagyunk, kénytelenek vagyunk az ígéreteinket megvalósítani. Ez illeszkedik abba a folyamatba, melynek részeként már az űrállomást is korábban, tehát a kormányra kerülésünk előtt megvalósítottuk.”

Másik ígéretükkel, az örök élettel kapcsolatban Kovács azt mondta: azt is bevezették, egyelőre háromperces kísérleti jelleggel.

A megnyitást követően megjelent a “szolgálunk és védünk”

A nyitórendezvény 6 órás kezdete után alig 1 órával egyenruhás rendőrök jelentek meg a Garay téri Fogadó az Ingyen Sörhöz helységénél. Azt, hogy miért, nem árulták el.

fotó: hvg.hu

Közzétette: Magyar Kétfarkú Kutya Párt – 2017. augusztus 29.

Szólj hozzá