Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Kevin Spacey: meleg vagyok

Egy zaklatási ügy kapcsán tett váratlan és meglepő bejelentést az Oscar-díjas színész Kevin Spacey. Ország-világ előtt vallotta meg, hogy ezentúl nem titkolja szexuális hovatartozását és innen kezdve bátran vállalja, hogy nem a nőkhöz vonzódik.

Kevin Spacey: meleg vagyok Fotó: The Sun
Kevin Spacey: meleg vagyok
Kevin Spacey: meleg vagyok Fotó: the Sun
Twitteren üzent a világnak a színész

Egyre több sztár vall arról,

hogy szexuálisan zaklatták, szinte minden nap hallani új történeteket, de Kevin Spacey bejelentése mindenkit meglepett.

Egy zaklatási ügy

robbantotta ki nála az őszinteségi rohamot. A Star Trek csillaga, Anthony Rapp vádolta meg nyilvánosan azzal, hogy 14 éves korában egy bulin  Kevin Spacey szexuálisan molesztálta, ittasan leteperte egy ágyba és meg akarta erőszakolni. – adta hírül a The Sun című lap.

A színész azt mondta, hogy

 

Nem emlékszem az esetre, valószínűleg a részegségem miatt, de vállalom tettemet és nyilvánosan bocsánatot kérek érte…

Kevin Spacey Twitter üzenetben közölte rajongóival,

hogy számára a kellemetlen eset nyilvánosságra kerülése megadta azt a löketet, hogy bátran merjen üzenni a nagyvilágnak szexuális hovatartozásáról.

Mindez bátorított arra, hogy ezentúl foglalkozzak más, fontos dolgokkal is az életemben.


Sokszor sokféle nővel lehetett korábban látni a színészt, ezért bejelentése mindenkit meglepett.


Korábban is szerettem a férfiakat annak ellenére, hogy nőkkel is találkozgattam. Voltak romantikusan kapcsolataim férfiakkal, de eddig ezeket titkoltam. Most azonban úgy döntöttem, ezentúl meleg emberként fogok élni. Ezt őszintén és nyíltan vállalom…

 

De a most 58 éves hollywoodi sztár bejelentését sokan inkább védekezésnek vélik, sokak szerint így próbálja hárítani az ellene felhozott zaklatási vádakat.

Csak terel…

Kap hideget és meleget is a színész. A Star Trek csillaga ugyanis az incidens megtörténtekor még csak 14 éves volt, ami még tovább súlyosbítja a vádakat és a hírek szerint egy nyilvános bocsánatkérés nem lesz elegendő ahhoz, hogy Kevin Spacey menteni tudja magát.

 

Forrás

Szólj hozzá