Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Szörnyűség: kiskorú lányok futtatása, kerítés

A Készenléti Rendőrségi Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya eljárást indított H. Zs. és Ó. T. novajidrányi lakosok ellen, mert megalapozottan gyanúsíthatók kerítés és pedofília,  gyermekprostitúció kihasználása bűntettében, mivel több kiskorú lányt is rábírtak, hogy prostituáltként dolgozzanak nekik.

Szörnyűség: kiskorú lányok futtatása, kerítés
Képünk, illusztráció

Pedofil páros

A 36 éves férfi és a 28 éves nő kiskorú intézeti lányokat szállított Szlovákiában, ahol azokat fenyegetéssel, megfélemlítéssel arra kényszerítették, hogy prostiként dolgozzanak nekik. A két futtató a lányoktól elvett pénzből élt Magyarországon.

A nyomozás azt is alátámasztani látszik, hogy a most elfogott páros több alkalommal is kábítószerrel törte meg a lányok ellenállását.

Elfogás

A duót a napokban fogták el Miskolc belvárosában. Kocsijukban nagyon sok olyan tárgyat és nyomot találtak, amely a futtatás és a pedofil kényszerítés elkövetéséhez köti őket.

H.ZS, és Ó.T. jelenleg is a rendőrség vendégszeretetét élvezi, miközben a nyomozó hatóság előzetes letartóztatásukat indítványozza.

Kapcsolódó cikkeink

Bíróság előtt a pedofíliával vádolt bíboros

Vádat emeltek a pedofil gyanús igazgató ellen

Szólj hozzá