Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Kivonultak a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Kivonultak a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság üléséről

Kivonultak a kormánypárti képviselők az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki rendkívüli üléséről, így a testület határozatképtelen volt.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke megismételte: az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a “Soros-tervről”, a “Soros-hálózatról” van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért nem járulnak hozzá a bizottság munkájához.

Szél Bernadett szerint a kormánypárti politikusok “megpuccsolták” a testület munkáját. Azt mondta, Kövér László házelnökhöz fordul az ügyben, és szeretné, ha az igazságügyi bizottság is véleményezné a nemzetbiztonsági bizottságban történteket.

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke úgy értékelt: a kormánypárti képviselők lehetetlen javaslatot tettek arra vonatkozóan, hogy a bizottsági tag Szél Bernadett ne vehessen részt az ülésen. Hozzátette, még a parlamenti ülésszak kezdete előtt újra kezdeményezni fogja a testület összehívását, így Orbán Viktor kormányfőnek is lesz még egy esélye arra, hogy válaszokat adjon a “Soros-tervről”.

Videó forrása: Sztárklikk

Nemzetbiztonsági bizottság ülése (élő)

Közzétette: Sztárklikk.hu – 2018. január 24.

...

Szólj hozzá