Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Konok Péter: küldjétek el, továrisi, azt az oklevelet ímélben

Konok Péter történész, publicista közösségi oldalán adott hangot örömének, ami abból fakad, hogy nem kötődik a Debreceni Egyetemhez, így még csak véletlenül sem egy az Alma Mater a legújabb cívis kitüntetettel, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnal.

Konok Péter: küldjétek el, továrisi, azt az oklevelet ímélben

“Szerencsére az ELTE-n doktoráltam,

így nem leszek ugyanannak az egyetemnek a polgára, mint Vlagyimir Vlagyimirovics.

Nem mintha jelentősége lenne, akad bőven szégyen az ELTE-n is, és az ELTE is szégyellhet engem. Reggelente büdös a szám például, és csak az első kávé után mosok fogat.
Nem szeretnék most mégsem debreceni diák lenni, de még kevésbé a debreceni egyetemi főszervilis. Olyan kínos lenne olvasni, hogy

“küldjétek el, továrisi, azt az oklevelet ímélben, mert egy fontos cselgáncs meccset kell megtekintem.”


Cselgáncs. Ízlelgessük a szót. Ezért jön a Gazda (ez volt Sztálin et. beceneve is, de ő sosem jött Magyarországra, hogy megtekintsen valami bármit, mégis Budapest díszpolgára lett, mert akkor is voltak szervilis idióták, pont ilyenek).”

Tényleg kínos

“De komolyan, kínos lehet, ha az ember segget akar nyalni, de még a segg is húzódozik. Távollétével nyilvánítja ki finom ellenérzését.
Szolidaritásomról azért nem biztosítanám a debreceni egyetem illetékes vezetőit. A nyelvük úgy lett barna, hogy ott sem voltak.
Szép, ami érdek nélkül tetszik. Ez viszont inkább ronda. Grátisz megaláztatás.”

Szólj hozzá