Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A búcsú mindig fáj – szóltak a köpcösnek

Most, hogy közeledik a búcsú pillanata, Kósa Lajos és a mi szemünk is bepárásodik olykor-olykor. Nem feledhetjük, mennyi mosolyt, sőt bátran állíthatjuk, olykor röhögést lopott egyébként nem éppen vidám életünk be, ha szóltak a köpcösnek.

Köszönjük Kósa Lajos

Bízunk benne, hogy Kósa Lajos a NER  első számú gárdistája új, felelős posztján se fosztja meg humorának rajongóit olykor ugyan a helyzetkomikum elemeivel tarkított, de azért egyre érettebb, elmélyültebb humorától, ami már-már az irónia határát súrolja.

A frakcióvezető stand upjait joggal indíthatná az MTVA a Monte-Carlói Televíziós fesztiválon a humoros műsorok kategóriájában, mert a mi Lajosunk ott sem hozna szégyent a hazára.

Lajostalanítva

Nem elég, hogy lassan itt vannak a hosszú és randa téli esték, a rosszkedvet még tovább fokozza a Lajostalanítás is. Több rajongó kereste meg kétségbeesetten szerkesztőségünket, hogy adjunk tanácsot, mivel pótolják a Lajos-vesztés okán fellépő fáradtság  és depresszió tűnteit.

A Zárójel egyetlen reménysugarat lát a ránk borulni készülő szomorú és hideg éjszakába. A jövő zálogát, a kivezető út lámpását, akinek eljöveteléig mi magunk is csak az INDEX fenti videójának újabb és újabb lepergetésébe kapaszkodhatunk, úgy hívják: Németh Szilárd.

De most jöjjön egy méltó búcsúdal!

 

Kapcsolódó cikkünk

Orbán Kósa Lajosról: „Lajos mindig is szórakoztató”

Szólj hozzá