Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

KÓSA LAJOS FELESÉGÉNEK BARÁTNŐJE KÜLSŐKÖRÖN

Ismét beigazolódott, csak rosszindulatú hazugság, hogy a Fideszeseket semmi  más nem érdekli, mint a milliárdok lenyúlása, lehajolnak ők a kisebb pénzekért is, mert “ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli”.

zárt

A hvg.hu szúrta ki azt a szerződést, amelyet a Fidesz-frakció vezetője a jó-nevű, ám senki által nem ismert Feecons Global Kft. trénig-céggel kötött. A frakció 2017 január-március hónapokban, több mint 7 millió forintot fizetett azért, hogy egy eldugott, de erre a célra szakosodott kúrián összeszoktassák, nem a frakció a tagokat, azok – mint a szavazások alkalmával tanújelét adják, példásan” össze vannak” szoktatva – hanem a frakció személyzetét, a titkárnőket, a sofőröket, a sajtósokat, sőt, a sok kreatív munka közben alighanem eltunyult könyvelőket.

Kósa Lajos azzal indokolta  a nagyvonalú döntést, hogy sok az új, fiatal munkavállaló a frakció mellett, ezért volt szükség erre tréningre. Arról viszont nem ejtetett szót, hogy miért éppen Roboz Zsókát, saját felesége – aki szintén kosakozelipénzt  kap, nem csak  mint feleség, az embernek legyen gerince, hanem mint a  2023 Debrecen Európa Kulturális Fővárosa pályázati projekt-igazgatója is – barátnőjét kérték fel, ugyan több, már-már fellegesnek tűnő lépcső beiktatásával, a munka elvégzésére.

Szólj hozzá