Zárójel
Kovács hazugsága + videó
fotó: internet

Kovács Zoltán kikérte magának, hogy Magyarország vezetése européer lenne

Kovács Zoltán “német választási lufi”-nak nevezte a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) cikkében megfogalmazott állítást, miszerint megállapodás körvonalazódik az unión belül a menekültek elosztásáról.

30368_kovacs_zoltan_atv

“Német választási lufi”

a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) azon cikke, amely szerint megállapodás körvonalazódik az unión belül a menekültek elosztásáról – nyilatkozta Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfőn az MTI-nek.

Kovács olyan vehemenciával háborodott fel a megállapításon és hirdetett harcot az ellen, hogy Magyarország vezetése hajlana a józan ész és a humánum szavára és európai uniós taghoz méltón viselkedne, mintha ez degradáló lenne ránk nézve.

Feltesszük tudatában volt annak, hogy mi borította ennyire ki, így csak arra tudunk gondolni, hogy a hazai híveket volt hivatott megnyugtatni: nincs semmi baj, maradnak, akik voltak.

A frankfurti lap vasárnap arról írt, hogy a megállapodáshoz nagymértékben hozzájárultak a visegrádi négyek a rugalmas szolidaritás fogalmának bevezetésével, és hogy a választások után erősödhet Orbán Viktor miniszterelnök készsége a kompromisszumra.

Pedig még meg is előlegezték főnökének az újabb négy éves regnálást. És mégsem volt szimpatikus a megnyilatkozás. Ki érti ezt?

Kovács Zoltán kormányszóvivő

a FAZ cikkét úgy kommentálta:

“Magyarország elvi alapon, elvi okokból ellenzi a beletelepítési kvótát, a magyar kormány és miniszterelnök álláspontja szerint ugyanis egy olyan szabad ország, mint Magyarország, nem engedheti meg magának, hogy mások döntsék el, kik jöjjenek az ország területére.”

A FAZ cikkét úgy kommentálta:

“az egy német választási lufi, és egy szó sem igaz belőle.”

Kovács Zoltán jól megvédte hazánkat a ránk leselkedő, ádáz véleménytől, ami megelőlegezte számunkra, hogy ha alszik az ország vezetősége egyet a hirtelen felindulásból elkövetett véleményére, mégis csak betartja a törvényt. Úgy tűnik, ez csak kósza ábránd volt a német lap részéről. Nyilazunk hátrafelé tovább.

OLVASTAD MÁR?   Ne fizessen be minden csekket!

Cikkeink a témában:

Kovács Zoltán: gáz, ha valaki ugyanazzal próbálkozik, mint mi

Megy a szokásos hülyeség: Kovács Zoltán szerint liberálisok és baloldaliak támadták Magyarországot

Shares 409Szólj hozzá!

1 Comment : "Kovács Zoltán kikérte magának, hogy Magyarország vezetése européer lenne"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Ágnes Kollár
Vendég
Ágnes Kollár

Tudjuk, hogy nem változnak, erre csak a bölcs ember képes! Arra is, hogy a hibáját elismerje! 🙁

wpDiscuz