Zárójel
Ismét lábon lőtte magát az MSZP - Kunhalmi csillaga + videó
fotó: internet

Ismét lábon lőtte magát az MSZP – Kunhalmi csillaga + videó

Az EFOTT vörös-csillagos sztárja

Jó kommunistának tartja magát az MSZP fővárosi elnöke – derül ki az MTVA felvételéből. Hogy ezt be is bizonyítsa, Kunhalmi Ágnes egy vöröscsillagot festett Molnár Gyula karjára az EFOTT-on. A szocialista párt elnöke büszkén viselte az önkényuralmi jelképet.

Megmagyarázhatatlan

Egyszerűen érthetetlen, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem talál az MSZP olyan kommunikációs csapatot, aminek van koncepciója és hisznek is neki. Ügyetlen, ad hoc megnyilvánulásaik nem erősítik még azokat sem, akik pedig hinni akarnak bennük.

OLVASTAD MÁR?   Tessék végre rendesen az idegennyelvet tanítani!6 hozzászólás

  • Ez az oldal az Echo Tv hírével tudósít?! Akkor én eltévedtem! 🙁

  • Csak akkor önkényuralmi jelkép, ha politikai és nem művészeti, díszítő céllal készült!
    Ezt pedig annak kell bizonyítania, aki vádaskodik 😛

  • Az megvan, hogy poénból csinálták? Főleg amiatt, mert nemrég ment a náci hazaáruló rablógyilkos fizeSS maffia Heineken vöröscsillag hisztériája… fricskának szánták… de hát agyhalott idiótáknak ugyebár, mint amilyen a hazaáruló náci fizeSS maffia, nincs humorérzékük, nem értik a viccet… Kunhalmi hogy a jó kurva anyátokban lenne kommunista, mikor még a rendszerváltáskor is kisgyerek volt, talán jó esetben volt legfeljebb 1-2 évet kisdobos… idióta barmok… Az internacionálé pedig nem szovjet himnusz agyhalott barmok, hanem FRANCIA forradalmi dal… de sebaj hazaáruló agyhalott náci patkányok, nyomjátok csak a hazug propagandát, kötélen végzitek mind hamarosan….

  • Azért az Echo TV-nél tudhatnák, hogy az Internacionálé nem volt orosz himnusz! Ez legalább akkora baki, mint a vörös csillag festése!