Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Lajos, te gazember!

Hogy nem sül le a képedről a bőr? Hogy nem szégyelled magad emberként, politikusként, mikor azt mered mondani, hogy „Nyugdíjasok százezrei térhetnek vissza a munkaerőpiacra”?

Lajos, te gazember!
Lajos, te gazember!

Tényleg van képed ezt mondani a feltőkésített feleséged, anyád, hirtelen cégvezetővé avanzsált gyermekeid, a luxuskéglijeid árnyékában?

HOGY AZ IDŐSEK DOLGOZHATNAK? MEGENGEDITEK?

A szerencsétlen kisnyugdíjasokról beszélsz, akiknek dönteni kell, hogy fűtenek, vagy a gyógyszerüket váltják ki, és akik leszoktak már kínjukban az evésről is?

Azokról beszélsz, akiktől elvettétek a rokkantnyugdíjat, mert egy lábbal, fél karral, bénán, lehet csak szimulálnak?

Azokról beszélsz, azokat kecsegteted munkával, akiktől megvontátok az önkéntes ápolási díjat?

Azokról, akik csak karácsonykor esznek már csirkefarhátat is, azt is akkor, ha ügyesen spórolnak, mert a nyugdíjat, ami járna nekik, inkább a haveroknak dobjátok szét, vagy stadiont építettek belőle aranyáron, szintén a haverokkal?

Ez a nagy mestertervetek, hogy egy ledolgozott élet után, amit ti pont semmibe vesztek, idősen, rokkantan, mindenféle testi nyavalyával, éhesen, betegen majd ismét dolgozhatnak, hátha akkor nem halnak éhen, vagy nem fagynak meg a fűtetlen lakásukban?

Vagy anyádra gondoltál, aki 82 évesen tért vissza „munkaerőpiacra”, és lett “fiatal vállalkozóként” hip-hop milliomos hirtelen? Olyan hirtelen, hogy még ő sem tudott róla, mert „kérdezzék inkább a fiamat, ő foglalkozik a pénzügyekkel”?

KÓSA LAJOS! HITVÁNY EMBER VAGY!

Varga Zoltán

Figyelem! A “szerintem” (vélemény) rovatunkkal lehetőséget biztosítunk olvasóinknak, hogy elmondják a véleményüket, kritikájukat, történeteiket, megfogalmazzák vicces, vagy álhíreiket.  Az itt megjelenő vélemények semmi esetben sem a szerkesztőség véleménye. A szerző neve elérhető a cím alatt, és/vagy az írás alatt. Amennyiben a cím alatt a zárójel felírat található, úgy a szerzőnek a neve a cikk alatt olvasható, akár a Népszavában! 
Önnek is van véleménye? Küldje el nekünk a szerintem@zarojel.hu címre – Kattintson!

...

Szólj hozzá