Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Lázár János: ” Aki dolgozni képes és akar, az tud dolgozni”

Lázár János a csütörtöki Kormányinfón többek között arról beszélt, hogy 1990 óta először jutott el Magyarország oda, hogy a 15 és 65 év közöttiek foglalkoztatása 69 százalékos, míg az átlagos munkanélküliségi ráta 4 százalékos.

...

Lázár János: " Aki dolgozni képes és akar, az tud dolgozni"
Lázár János: " Aki dolgozni képes és akar, az tud dolgozni"

Lázár János: ” Aki dolgozni képes és akar, az tud dolgozni”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, hogy az Orbán-kormány 2014 óta 750 ezer munkahelyet teremtett, így reméli, hogy aki annak idején kinevették Orbán Viktort az 1 millió új munkahely belengetése miatt, azok átgondolják korábbi álláspontjukat – írja a 24.hu. Mint fogalmazott, “aki dolgozni képes és akar, az tud dolgozni”.

Lázár továbbá a 4-es metró szabálytalanságaival foglalkozó ügyről is beszélt: kiderült, hogy Magyarországot mintegy 60-70 milliárd forint uniós bírság fenyegeti. “A kormány megállapította, hogy a szabálytalanság megcáfolhatatlan, de igyekszik tárgyalásos úton csökkenteni az összeget” – mondta.

Lázár János azt is közölte: felkérték Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy különítse el a bírság fedezetét a 2018-as költségvetésben, azzal a megkötéssel, hogy az egészségügyet, a szociális szférát és az oktatást nem érintheti elvonás.

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

További részletekért kattintson ide, vagy azonnali támogatáshoz a “PayPal Támogatás” gombra.



Szólj hozzá