Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Lázár távozik a kormányból?

Szíve szerint hátat fordítana az országos politikának, a nemzet elsősoros minisztere, Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzetnek beszélt arról, hogy ha csak rajta múlna, a választókerületét választaná. Miért, kin múlik?

Lázár János: Debrecen legyen az ország második fővárosa. Az elcsatolt területek fővárosa

Mennék, de hát……

Úgy gondolom, hogy az itteni közösségeknek szükségük van arra, hogy segítsek nekik, és én segíteni szeretnék. Többet, mint amennyit eddig tettem

– jelentette ki, arra is kitérve, hogy a politikában ő a rotáció, a vérfrissítés és a dinamizálás híve.

A Magyar Nemzet kérdezte meg Lázár Jánost egy lakossági fórumon, hogy tervezi-e, hogy 2018 után Csongrád megyében folytassa a munkáját. Lázár úgy válaszolt:

Én Orbán Viktorral négy évre, és konkrét feladatokra állapodtam meg 2014-ben. A négy év lassan letelik, a feladatokat elvégeztem. A folytatásról még nem beszéltünk, hiszen a választások még előttünk állnak. Én szívem szerint, ha csak rajtam áll, én a választókerületemet választom.

Lázár hozzátette, hogy szerinte a választókerületében az embereknek szükségük van arra, hogy segítsen nekik, sokszor fordulnak hozzá segítségért, de

“egy fenékkel két lovat nem könnyű megülni”.

Majd hozzátette:

A politikában én a rotációnak vagyok a híve, a vérfrissítésnek és a dinamizálásnak.

– jelentette ki Lázár.

Ki vagy mi lehet az az erő, aki – ami eltéríti Lázárt attól, hogy kövesse a szíve szavát? Csak nem a pénz- és hataloméhség? Csak találgatni tudunk, mert erre vonatkozóan nem halmozta el a nyilvánosságot a ma még miniszter.

Az ötleteket a szerkesztőségbe kérjük beküldeni!

Szólj hozzá