Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ő a legszebb a királyi családban- Lady Amelia Windsor

A hölgy, teljes nevén Lady Amelia Sophia Theodora Mary Margaret Windsor, Vilmos és Harry hercegek másodunokatestvére. 22 éves és jelenleg a trón várományosai között a 36. helyet foglalja el. Foglakozása: egyetemi diák és topmodell. A királyi család legszebb tagjának tartják.

Ő a legszebb a királyi családban- Lady Amelia Windsor
Nem véletlenül tartják a legszebb királyi sarjnak (forrás: facebook)

Amelia a legszebb és nem unatkozik

A fiatal hölgy mindennapjai zsúfoltak. Az Edinburgh-i egyetemen tanul olasz és francia nyelvet és a divatszakmában dolgozik. Egészen 2016-ig nem sokan tudtak róla, azonban abban az évben egy csapásra híressé vált, miután A Tatler magazin címoldalán megjelent a képe. A magazinban megjelent vele készített interjúban az újságíró egyszerűen a királyi család legszebb tagjának titulálta.

Nagy neve van a divatszakmában

A magazin megjelenése óta Ameliának, becenevén Melnek nagy neve van a szakmában. Jelenleg a Storm Models ügynökségnek dolgozik, annak a csapatnak, akik olyan hírességeket fedeztek fel és vezettek be a divat világába, mint Kate Moss-t és Cara Delevingne-t. A leghíresebb divatbemutatókon is szerepelt már; a Dolce&Gabbana és a párizsi divathét kifutóján is megjelent.

Tudatosan használja a közösségi médiát

Ismertségének egyik oka, hogy állandóan jelen van a közösségi oldalakon. Csak az Instagram-on több mint 30 000 ember követi. A hivatalos közösségi oldalakon különböző eseményekről tudósít és barátaival készített fotókat, illetve selfie-ket tölt fel. Rajongóit folyamatosan tájékoztatja azokról az eseményekről, ahol felbukkanhat. Néha életének intim  pillanatait is nyilvánossá teszi, ami a királyi család egyes tagjai között visszatetszést kelt. Cigarettázik és bulizik. A királyi család tagjainak magánélete ugyanis nem a közösségi média tárgya. Meghan Markle például amikor kapcsolata Harry herceggel nyilvánossá vált, be is szüntette saját Instagram oldalát.

A csillogás mellett is igyekszik realista maradni

Ez kissé ellentmondásosnak tűnik, de Mel igyekszik egy hétköznapi diáklány életét élni a mindennapokban. Két testvérével Cambridge-ben nőtt fel. Édesanyjuk egyetemi tanárként dolgozik. Eredetileg latint szeretett volna tanulni az egyetemen, de rájött, hogy a divatszakmában nagyon fontos szerepe van az idegen nyelvnek. Ezért döntött a francia és olasz nyelvek mellett. Egyetemi tanulmányai során gyakran tölt hosszabb időt külföldön. Az előző félévben Párizsban volt, jelenleg Rómában tartózkodik.

Mit hoz számára a jövő?

Többen kérdezték már meg tőle, mivel szeretne a későbbiekben foglalkozni. Többnyire kitérő válaszokat adott, de többször elmondta, érdekli a média és a divatszakmában a színfalak mögötti munkából is szívesen kivenné a részét. Még nem tudja, szeretne-e maga is ruhát tervezni, még kialakult saját stílusa sincsen, nem úgy, mint például annak idején Dianának, vagy most Katalin hercegnének.

Ő a legszebb a királyi családban- Lady Amelia Windsor
Közösségi oldalain folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival (forrás: facebook)

...

Szólj hozzá