Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Lehet-e Vujity Tvrtko “pont középen”, amikor Nacsa Lőrinc sorosozni megy?

Csütörtökön adta közre a zarojel.hu, hogy Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Keresztrénydemokrata Szövetség elnöke sorosozni ment Vujity Trvtkohoz, erre volt betanítva, ám a furfangos műsorvezető megszorongatta, és mást is kérdezett, mi pedig azt, hogy lehet-e Vijity Tvrtko pont középen, miközben Nacsa Lőrinc sorosozni megy?

Lehet-e Vujity Tvrtko "pont középen", amikor Nacsa Lőrinc sorosozni megy?
fotó: internet

Nacsa Lőrinc esete Tvrtko-val

A zarojel.hu csütörtökön beszámolt arról, hogy “Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Keresztrénydemokrata Szövetség elnöke sorosozni ment Vujity Trvtkohoz, erre volt betanítva, ám a furfangos műsorvezető megszorongatta, és mást is kérdezett.” Ezután elindult a cunami, minden valamire való lap megírta, hogy történt, ami történt, de ezt azért jól odatette  Vujity Tvrtko. Miközben ő csak kérdezett, és felkészült, mondta.

“Pont középen”

Bennem azért ott a kérdés, hogy újságíróként maradhat-e valaki “Pont középen!”  Nekem is van egy furcsa vízióm arról, amit egyébként újságírásnak hívnak, hogy sajtómunkásként nem a gusztustalan propaganda ellen, kvázi a vélt, vagy valós igazságomért kell kiállnom, miközben nyilvánvaló csalás áll a másik oldalon, hanem egészen egyszerűen állhatnék középen, és írhatnék szabadon, ha nem bántaná az  igazságérzetem,  – a normál emberi értékeken is túl – , ez a sok nyilvánvaló ferdítés. Vagy talán ott a távolban felsejlik az a verzió is, ha nem fizetett likevadászok ülnének a másik oldalon, a más szájából érkező vélemény nélküli írnokok, de rendben felébredtem.

Tvrtko, “csak” felkészült

“Nos, látom én, hogy egyes sajtótermékek -politikai színezetük szerint- szeretnék azt láttatni, hogy én szivatok, nekimegyek vagy támadok, ugyanakkor nem történt más, felkészültem és kérdeztem. Eszemben sincs senki ellen harcolni! Ezután is felkészülök, ezután is kérdezek. Minden oldalt, mindenről, pontosan ugyanabból a távolságból. A politikus felelőssége pedig az, hogy éles helyzetben, éles felvetésekre hogyan reagál”, írja Tvrtko a saját oldalán. Ettől többet nem is kell mondania, azért én kívácsi vagyok, hogy milyen az, amikor még “szivat” is Tvrtko, nem csak a munkáját végzi.

Kiigazítás

Itt a kiigazítás teljes szövege,  persze ott motoszkál bennem a kérdés, mindamellett, hogy részben örülök, hogy felkészült újságírók is vannak, de a “pont középen” elv alapján, mikorhallhatunk az M1 hiradóban egy felkészült, baloldali,  liberális hangot, ja persze olyat, aki nincs tiltólistán..?

TISZTELEM MEG ŐKET!

Hiszem, hogy attól (is) jobb tud lenni egy politikus, ha valódi kérdéseket kap s valódi problémákról beszél, nem pedig alákérdések utáni sikerpropagandát ismételget, esetleg előre begyakorolt dolgokat mond fel újra és újra. Mert utóbbi esetben eltunyulhat, s nem vág majd az esze, mint a borotva. Az pedig nagy barátja kell, hogy legyen egy közösséget képviselő politikusnak. Hiszem, hogy vezetőink nem szokhatnak el a valódi kérdésektől, a mi felelősségünk (is) formában tartani őket!
S nem történhet meg, hogy valaki rámszól, hogy “ezt vagy azt meg ne kérdezd!” nincs több cenzúra, nálam tuti nincs! Nincs pártszimpátiám, nem is lesz!

Éppen ezért

tisztelek meg MINDENKIT lényegi kérdésekkel. Ma is. Holnap is! És köszönöm a politikusoknak is -ahogy ma reggeli vendégemnek is megköszöntem-, hogy megtisztelt egy választópolgárt (engem) a jelenlétével!
Barátsággal: Vujity Tvrtko, pont középen

Fejeződik be a a bejegyzés

Szólj hozzá