Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A homofóbia nem ismer kerítést – világjelenség

Linda Harvey, az amerikai melegellenes keresztény csoport szószólója szerint a kamasz fiúkat nem szabad együtt magukra hagyni, mert különben melegek lesznek. Ezt a véleményét rádióműsorán keresztül is terjeszti.

A meleg-fóbia nem ismer kerítést - világjelenség
fotó: youtube

A Zárójel már foglalkozott Linda Harveyvel,

a Mission America nevű melegellenes keresztény csoport alapítójával. Legutoljára a szivárvány szimbólumot akarta “visszavenni” a melegektől. Tevékenységét kiterjesztette, most már egy vallási rádióadónak is a műsorvezetője.

A From the Median adásában azt a teóriáját taglalta, hogy a szülőknek nem szabad hagyni, hogy kamasz fiaik együtt töltsék az időt, mert ez csak a meleg szexet bátorítja. Arra figyelmeztet, hogy kerülni kell az olyan

“azonos nemű körülményeket”,

mint a fiúknak szóló nyári táborok, vagy ott-alvás egy barátjuknál. Véleménye szerint a szülők ezzel veszélybe sodorják gyermekeiket.

“Ha megteremtitek a lehetőséget, akkor a befolyásolható gyerekek, többnyire a kamaszok – és különösen a kevesebb erkölcsi tartással bírók – azt fogják gondolni, miért is ne próbálnák ki? Mindenhol ott van a lehetőség, ahol azonos nemű diákok vannak együtt és közösen szocializálódnak, éppen ezért volt mindig is tabu a homoszexualitás az iskolákban, táborokban és az ifjúsági szervezetekben.”

XXI. század?

Linda Harvey azért nem engedné nyári táborokba a fiúkat, mert az idősebb homoszexuálisok (akár diákok, akár tanárok) már ott ólálkodnak prédára várva.

A demokrácia nevében Harvey ezen agymenését még akár tekinthetjük ártalmatlannak és megmosolyogtatónak is. Az már kevésbé vicces, hogy ugyanolyan különleges ügyészt követel az amerikai LMBTQ szervezetek ellen, mint aki Donald Trump orosz kapcsolatait is vizsgálja.

“Ami itt különleges ügyészt érdemel, az a homoszexuális csoportok igyekezete, hogy normálisnak állítsák be ezt a fajta viselkedést Amerikában. Sajnos most a legtöbb amerikai diák azt tanulja, köszönhetően ezeknek a manipulátoroknak, hogy a zaklatás és a gyűlöletbeszéd ellen el kell fogadni ezt a viselkedést. De nem, nem kell elfogadni! Ezt a bűnt senkinek sem kell elfogadnia a gyűlöletbeszédre hivatkozva.”

Mint minden bigott kijelentés, ez is nélkülözi a valóságalapot. Ki ne tudná, hogy kortól teljesen függetlenül milyen klassz néha a haverokkal együtt lenni, megdumálni az élet dolgait, vagy csak hülyülni.

(forrás: humenonline.hu)

Szólj hozzá