Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

LOVESHAKE – a Hatszín Teátrumban

A különös cím alcímet igényel: Az élet összeráz. Rezes Judit és Szabó Győző egy pár az életben is. Vidáman, kacagtatva adják elő párkapcsolatuk kezdetét, zökkenőit, félreértéseit és egyetértéseit. Közben énekelnek, táncolnak, csipkedik egymást, szemrehánynak – éppúgy, ahogy egy férfi és egy nő közös életében előfordul. Az idők folyamán a szerelem átalakul szeretetté úgy, mint a többi párnál.

LOVESHAKE – a Hatszín Teátrumban
LOVESHAKE – a Hatszín Teátrumban

A két ragyogó színészt új oldaláról ismerjük meg, amint remekül énekel ismert új vagy régi dalokat, közben kiválóan mozog, táncol.

Érezzük, hogy szeretetük és olykor megbántottságuk kendőzetlenül őszinte. Saját bevallásuk szerint a próbák során többet voltak együtt, mint máskor otthon. Ritka az olyan előadás, amikor a nézőket sikerül maradéktalanul bevonni a történetbe, így a két színésszel minden jelenetben együtt tudnak lélegezni. Elmondhatjuk, hogy csodálatosan szórakoztunk!

Az előadás alkotói között első helyen szerepel Rezes Judit és Szabó Győző Enyedi Éva dramaturggal. A zenészek: Urbán Marcell, Kovács Norbert és Miskolczi Márk. A dalszövegeket írta Máthé Zsolt, a koreográfiát készítette Kurucz Sándor és Lehoczky György, a zenei vezető Wagner-Puskás Péter. Producer Kövesd Zsuzsa, Rezes Judit és Szabó Győző, koproducer a Füge Produkció. Asszisztensük Gerlóczi Judit. A többi alkotó közül kiemelkedő Kazimir Annamária szervezőmunkája.

Előadások a Hatszín Teátrumban:

január 21-én 17 órakor, február 4-én 20:30-kor, valamint a MOM Kulturális Központban április 16-án 19 órakor. Jegyek kaphatók a www.jegy.hu oldalon.

...

Szólj hozzá