Zárójel
A vizes világbajnokság 140 milliárdjában benne van a bontás is?
fotó: zárójel

Ma is drágult a vizes világbajnokság 260 millióval

Tudják! Ez az a sportrendezvény-csoda, aminek a költsége 24,5 milliárdról 169 milliárdra drágult. Még nincs vége, a vizes világbajnokság újabb csontváza 260 millió közpénz-forintunkba kerül.

vizes világbajnokság

A drágulás nem áll meg

Lassan másfél hónap telt el a budapesti vizes világbajnokság befejezése óta, ám hetente újabb és újabb csontváznak esnek ki a szekrényből az immár hatszorosára – a tervezett 24,5 milliárdról 135,2 milliárd forintra – drágult sportesemény kapcsán.

A pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg Balatonfüred fideszes vezetésű önkormányzata által kötött három olyan szerződés eredménye, amelyeket még áprilisban kötöttek, összesen 260,3 millió forint értékben.

Ja, bocs, ez lemaradt!

Júliusban a vizes világbajnokság nyílt vízi úszóversenyeit rendezték a Balaton-parti üdülővárosban, ehhez bérelt az önkormányzat ideiglenes telepítésű lelátókat, VIP – lelátóval és sajtóközvetítői helyekkel, összesen 1308 üléssel nettó 121 millió forintért a Lelátó Kft.-től.

Közvetve kapcsolódott a sportrendezvényhez a hínármentesítéshez való munkagépbérlés 31 millió forintért és a mederkotrás 108 millió forintért.

(forrás: mno.hu)

OLVASTAD MÁR?   Ne izguljon tovább, Schmitt Pál nem lett földönfutóSzólj hozzá!

2 hozzászólás : "Ma is drágult a vizes világbajnokság 260 millióval"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
László Rényi
Vendég
László Rényi

És ezért ki a felelős? Csak nem a Gyurcsány kormány vagy netán Soros a bünös.Szemétség és vastag bőr van a kormány mindegyikének a pofáján hogy most is egyesek számlája növekedi.Tolvaj banda

Animami50
Vendég
Animami50

Szemétség a + 110.7 milliárd Ft? Nem Hagyó Miklósnak kellene a szegedi Törvényszéken a Bíróság előtt ülni 1 milliárd Ft.állítólagos károkozásért, hanem azoknak akik ezt a 110.7 milliárd Ft-ot bezsebelték. Remélem lesz rá mód hogy megkérdezzék tőlük, hogy akkor ezért ki felel?

wpDiscuz