Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Magyar férfinak molesztálták a fiát Angliában, videóban mesélte el (18+)

A férfi egy Facebook-ra feltöltött videóban mondja el mi történt a fiával, mikor az ex-barátnője egy eddig megbízhatónak tartott közös barátjukra bízta a fiukat.

,,Harmadik éve külön neveljük a kisfiunkat az exemmel, és ez az eset másfél éve történt” – kezd bele az apuka a Facebook-ra feltöltött videóban.

A férfi elmondja, hogy az ex barátnője az egyik ismerősére bízta egy estére a fiukat, hiszen úgy gondolták, hogy megbízható és gond nélkül el tudja látni majd a kisfiút addig a rövid ideig. Fürdetés, etetés, azaz a szokásos napi rutin elvégzése lett volna a feladat, azonban ahogy a videóban az apuka is elmondja, a férfi ,,a fürdetést egy kicsit félreértelmezte és nem csak szappant használt meg szivacsot”.

Megdöbbentő, amit a pedofil az egykori pár kisfiával tett

A pedofil molesztáló ugyanis fényképezőgéppel levideózta és lefényképezte a meztelenül fürdő kisfiút és annak nemi szervét. Az este viszont nem úgy alakult, ahogy azt a mentálisan zavart, pedofil férfi elképzelte, ugyanis az apuka volt barátnője másfél-két órával korábban érkezett meg. A molesztáló ekkor láthatóan zavartan, idegesen viselkedett, és ,,összevissza kapkodott, aztán elrohant” – mondja a videóban az apuka. A férfi mielőtt sietve lelépett volna, megjegyezte, hogyha bármit találnak, ami esetleg az övé, azonnal küldjék utána. A fényképezőgépet szinte azonnal megtalálta az édesanya, és gyanút fogva azonnal átnézte a képeket rajta. Ekkor döbbent rá, hogy kisfia egy pedofil molesztáló áldozatává vált.

Ilyen dolog nem történhet következmények nélkül

Az ügyben hónapok óta zajlanak a tárgyalások. A molesztálónak bevonták az útlevelét és a személyi igazolványát is, bevizsgálták a laptopját és a telefonját, valamint a nyomozás kezdete óta hetente jelentkeznie kell a rendőrségen. Az ügyet egyébként először a férfi exe megpróbálta eltitkolni, ,,ismerve az ő vérmérsékletét” – ahogy a videóban fogalmaz. Az apuka csak egy közös ismerőstől tudta meg az egészet jópár hónap múlva, ami után azonnal felkereste a molesztálót, akit pár óra alatt meg is talált és behívatta az üzletébe, hogy számon kérje. A férfi tagadott mindent, szerinte csak egy ,,koncepciós per” áldozata lett, ahogy ő fogalmazott akkor.

Figyelemfelhívásként osztotta meg az esetet

Az apuka elmondta, a videó megosztásával nem a molesztáló lejáratása és pellengérre állítása a célja, hanem a prevenció, a hasonló esetek megelőzése, ugyanis a molesztáló férfira a mai napig több ismerősük is rábízza a gyerekét, nem ismerve a videóban elmondott, döbbenetes történetet.

Kiderül a videóból, hogy az apuka és az exfelesége máig nehezen tudja elfogadni és feldolgozni, ami történt. Reménykednek, hogy a videózásnál és a fotózgatásnál több nem történt, de ahogy az apa mondja, ez soha nem fog úgysem kiderülni.

Elborzadtak az ismerősök is az eset hallatán

A videó alatt – teljesen érthetően – a kommentelők is fel vannak háborodva az eseten: ,,Mélységesen felháborít ez a történet mivel személyesen ismerem ezt az embernek nem nevezhető egyént. Remélem a picinek semmilyen lelki sérülést nem okozott.Tisztelem a higgadt hozzáállásod (Nekem biztosan nem sikerült volna). Az ilyen típusú embereket igenis a társadalmon kívül kell helyezni, mivel ilyen aberrált embereket nem szabad a gyermekeink közelébe engedni. Remélem a megfelelő büntetését megkapja.” – írja Éva.

...

Szólj hozzá