Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Magyarországot felvásárolják Orbánék a mi pénzünkön: hamarosan a Balaton is az övéjük lesz

Balatonföldvár hatalmas változásokon megy keresztül: a kikötő bővítése miatt sorra vágják ki a fákat a szabadstrandon, pár száz méterrel arrébb pedig hamarosan további rombolás és betonozások következnek.

Magyarországot felvásárolják Orbánék a mi pénzünkön: hamarosan a Balaton is az övéjük lesz
Magyarországot felvásárolják Orbánék a mi pénzünkön: hamarosan a Balaton is az övéjük lesz

Magyarországot felvásárolják Orbánék a mi pénzünkön: hamarosan a Balaton is az övéjük lesz…

Az mfor.hu írta meg, hogy Magyar Közút Nonprofit Zrt. elkezdett megválni az ingatlanjai egy részétől. Köztük van földvár egyik legjobb fekvésű ingatlanja is, mely szintén eladósorba került. A közvetlenül a tó partján húzódó területen működik a város egyik ikonikus szállodája, a Hotel Három Hattyú, amelyet egy végelszámolás eredményeképpen vélhetően bezárnak. Több mint valószínű, hogy Mészáros Lőrinc, az ország gázszerelője lehet a befutó, aki megszerezheti az épületet.

Mészáros Lőrinc kisajátítja a Balatont

A helyiek azt mondták az mfor-nak, hogy a Három Hattyú elvileg már el is kelt, Magyarország ,,legzseniálisabb” üzletembere, (aki, mint tudjuk, okosabb a Facebook-alapító Mark Zuckerbergnél) Mészáros Lőrinc lehet, aki  az elmúlt évben szupergyorsan sajátította ki a Balatont magának és a fideszes holdudvarnak. Mészáros Lölő már tavaly nyáron érdeklődött a hotel telke iránt, és bár a Közút decemberi közlése szerint még nem zárultak le az adásvételek, a városban már készpénznek veszik, hogy a terület Mészároshoz került. A helyiek már azt is tudni vélik, mihez kezd majd a telekkel Orbán gyerekkori barátja: ledózerolja a szállót és luxuslakóparkot fog építeni a helyére.

Ingatlanpiaci vélemény szerint egyébként a csak a telek több, mint egymilliárd forintot ér. Így lesz gyakorlatilag az enyészeté, vagyis egy tehetségtelen senkié Magyarország, szépen lassan. A Fidesz ugyanis kiárusítja az országunkat, pontosabban a mi vagyonunkból megveszi Orbánéknak és a pereputtynak. Ezért kell ezeket minél hamarabb eltünteni innen.

...

Szólj hozzá