Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Márki-Zay Péter: Ha kérdez is hazudik a Fidesz?

A napokban telefonon közvéleménykutatást végeznek a vásárhelyiek körében. Hogy rendszeresen felmérik a politikusok véleményét, közismert, az is sejthető, hogy csak azért nem oszlatták még fel a közgyűlést, mert a kutatások jelzik nekik, hogy ha választások lennének, nyilván veszítenének.

A kutatással azonban nemcsak kérdeznek, manipulálnak is, amikor az uniós választáson való részvételemről kérdezik a vásárhelyieket – mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszelbe készülök? Természetesen nincsenek hasonló terveim, de hogy a Fidesz (mert ki másnak van most erre pénze?) kíváncsi erre, az sokat elárul a félelmeikről.

Ismételten megnyugtatok minden vásárhelyit, hogy nem azért költöztem haza Amerikából Hódmezővásárhelyre, hogy innen Brüsszelbe költözzek, tökéletesen elégedett vagyok a polgármesteri megbízatásommal és nem fogom magukra hagyni azt a rengeteg tisztességes és bátor embert, akik támogatnak a város korrupciótól való megszabadításában.

A manipulatív kérdéseknek komoly múltja van és természetesen az egy héten belül két szórólapot is kiadó Lázár-stáb (mintha bizony kampány lenne…) nem véletlenül élt ezzel a megtévesztő eszközzel is a lejáratás érdekében. Rengeteg ötletem lenne még a lejáratásomra, például tegyél fel az alábbi kérdéseket is a telefonos kutatásaikban: – Mit szólnak ahhoz, hogy Márki-Zay Péter…
– mecsetet akar építeni?
– fel akarja Önt akasztani?
– miniszterelnök akar lenni?
– Botkával együtt akar miniszterelnök lenni?
– Botkával és Vonával együtt akar pápa lenni?
– ellopta a K’Art pénzét?
– ellopta Lázár János pénzét?
– ellopta Lázár János kastélyát?
– megtiltotta Önnek, hogy füvet nyírjon?
– a véradók vérét szívja?
– mindenkit kirúgott a városban?
– helikopterezett és 23 millióért vadászott?
– átirányította a TAO-pénzeket Afganisztánba?

Még csak fél éve lettem politikus, de máris számtalan felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg a pártállam agitációs és propagandagépezete, a fentieken túl ilyen volt az is, amikor bejelentették, hogy az egyik vásárhelyi polgármesterjelölt mellett rendszeresen feltűnik egy tömeges bevándorlást szervező szervezet ügynöke – alapos kutatás után végül csak a 20ezer migránst hazánkban letelepítő kormány azóta menesztett miniszterét tudtuk beazonosítani, amit viszont azóta sem cáfolt senki…

Szólj hozzá