Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

“Matt Damon nyilvánvalóan nem érti a nők problémáinak súlyosságát.”

Matt Demon ellen aláírásokat gyűjtöttek, mert nem határolódott el a szexuális zaklatást elkövetett emberektől. 20.000 írták alá az ellene szóló petíciót. Az ellentmondásos nyilatkozatai úgy tűnk kárt okozhatnak karrierjében.

"Matt Damon nyilvánvalóan nem érti a nők problémáinak súlyosságát.”
"Matt Damon nyilvánvalóan nem érti a nők problémáinak súlyosságát.”

“Matt Damon nyilvánvalóan nem érti a nők problémáinak súlyosságát.”

Az Ocean’s 11 filmek női változata Oean’s 8 néven fut majd a mozikban. Több „A” listás színésznő szerepel benne, köztük Sandra Bullok, Cate Blanchet, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bohnam Carter. De most veszélybe került a film.

Matt damon
Oceans 8

A petíció szerzője szerint, a felháborodás részben arra az interjúra vezethető vissza, amikor [Damon] azt mondta, hogy még mindig olyan embereket dolgozik, akiket szexuális zaklatással vádoltak.  A petíciót az Ocean’s 8 gyártójának, George Clooneynak címezték – aki jó barátja a Damonnak – és Steven Soderberghnak. A petícióban Mattet suttyónak nevezték a szexuális visszaélésre vonatkozó észrevételei miatt, amelyeket sokan nem tartottak megfelelőnek.

Az aláírók szerint “Matt Damon nyilvánvalóan nem érti a nők problémáinak súlyosságát.”

A Business Insiderrel készített interjúban a Jason Bourne csillagát megkérdezték, hogy együttműködik-e a szexuális zaklatással vádolt emberekkel. Damon azt válaszolta, hogy ezeket az együttműködéseket “eseti alapon” fogja megvizsgálni.

Még rosszabb volt, amikor azt mondta, hogy a “rothadt alma” csak a filmiparnak körülbelül egy százaléka, de egyébként remek emberek dolgoznak benne.  És ezt még tudta fokozni, miszerint különbség van a „seggre verés” és a nemi erőszak közt, vagy a gyermekek zaklatása közt. Mindkét viselkedéssel kérdés nélkül kell szembeszállni és felszámolni, de nem szabad összekeverni őket, ugye?

Az ex-barátnője, a Minnie Driver, akivel 1997-ben a Good Will Hunting forgatása közben dolgoztak együtt, nyilvánosan reagált az észrevételeire.

– Jó Isten, komolyan? A férfiak egyszerűen nem értik, hogy milyen bántalmazás van a napi szinten, és ezért nem szabad megpróbálni megkülönböztetni vagy magyarázni a nőkkel szembeni nemi magatartást.

Úgy látszik, a dagadó szexuális zaklatási botrány egyre több színész karrierjét veszélyezteti.

Dalymail

...

Szólj hozzá