Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Melyik világsztárral randiznál? – Érdekes személyiségteszt

Ha lenne rá lehetőséged és személyesen is találkozhatnál egy világhírű színésszel, egy igazi sztárral, akkor vajon ki lenne az? Mutatunk 4 ismert embert és közülük válaszd ki a kedvencedet. Fontos és mély dolgokat árul el a személyiségedről a döntésed. Melyik világsztárral randiznál? – Érdekes személyiségteszt.

Melyik világsztárral randiznál? - Érdekes személyiségteszt A kép forrása: parfait
Csak egy sztárt választhatsz!
Melyik világsztárral randiznál? - Érdekes személyiségteszt A kép forrása: parfait.cc
Racionális vagy - Rengeteg alapelved van és ezeket követed is. Nem szeretsz a pároddal olyan dolgokról vitatkozni, amiben nem is hiszel. Amit látsz elhiszed, amit nem, azt nem fogadod el. Tudod, hogy az emberek nem tökéletesek. Mindenkiben a pozitív tulajdonságokat próbálod erősíteni, soha senkit nem aláznál le a hibái miatt és nem szeretsz a másikban negatív érzést táplálni. Tudod, hogy a szerelem nem egy mese, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd, ha hercegnőként kezelnének. Reméled, hogy sikerül visszaadnod mindazt a szeretetet és szenvedélyt, mély érzéseket, amelyeket kapsz. Tényleg különleges ember vagy!
Melyik világsztárral randiznál? - Érdekes személyiségteszt A kép forrása: parfait.cc
Született művész - Tele vagy érzelmekkel és kreatív gondolatokkal. Mindenki szeret téged, az őrültségeid és a megdöbbentő ötleteid miatt. Szinte túlcsordulsz az érzelmektől, gyakran váltakozik a hangulatod, hol sírsz, hol kacagsz. Mindig mindent szívből teszel, ösztönösen. Nagy empátia-készséged van és úgy közelíted meg a barátaid problémáit, mintha azok a tieid lennének.
Melyik világsztárral randiznál? - Érdekes személyiségteszt A kép forrása: parfait.cc
Vicces és imádnivaló vagy - Tudod, hogyan kell kezelni a romantikus helyzeteket. Könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz, mert vicces és nyugodt a személyiséged. Nagyon népszerű vagy, azonnal tudsz ismerkedni azokkal az emberekkel, akikkel találkozol. Mindig készen állsz egy új kalandra. Könnyen észreveszed és jól ráérzel arra, hogy mások mit gondolnak. Mélyen megbíznak benned az emberek. Éppen ezért örömmel és nyugodtt szívvel rád mernek bízni egészen komoly dolgokat is.
Melyik világsztárral randiznál? - Érdekes személyiségteszt A kép forrása: parfait.cc
Sok az önbizalmad - Van egy mély személyiséged, mindig kedves vagy az emberekkel. Néha a párod gyengének tart, mert nagyon érzékeny vagy, de ez csak a külső, hiszen a személyiséged nagyon erős. Különösen szigorú vagy magaddal és másokkal szemben is és ezért hajlamos vagy arra, hogy minden kapcsolatban te irányíts. Egy erős akaratú ember vagy, aki soha nem törli el és nem változtatja meg a szabályokat. Számodra még a szerelemben is léteznek betartandó szabályok, amikhez erősen ragaszkodsz.

Melyik világsztárral randiznál?

Ki ne álmodozott volna akár csak egyszer arról, hogy mi történne akkor, ha személyesen találkozhatna egyik kedvenc és imádott, szeretett sztárjával vagy akár egy világsztárral.

Már azt is nehéz eldönteni, vajon kivel szeretnél találkozni, ki lenne az az egy ember, akivel eltöltenél szívesen egy napot (vagy többet).

Tegyük fel, hogy lehetőséget kapsz egy ilyen választásra, hogy egy jóképű filmsztárral találkozhatsz. Ki lenne az?

Melyik világsztárral randiznál? – Érdekes személyiségteszt


Amelyben lehetőséget adunk a döntésre és ezáltal a személyiséged fontos jellemzőit tárjuk fel. Álmodj egy nagyot és válaszd ki, melyik csillaggal szeretnél elmenni. Ne feledd, bár a csábítás nagy, de csak egyet választhatsz!

A jellemzés az általad kiválasztott sztár képe alatt látható!

Szólj hozzá