Zárójel

Merénylet a Szent István parkban!

A fővárosi közgyűlés szégyenletes határozata értelmében ma eltávolították Lukács György szobrát Budapest egyik legszebb parkjából. A hatalom ismételten átgázolt a tiltakozók érvein, akik már hetek óta szerveznek villámcsődületeket a szoborhoz, ahogy arról nemrégen a Városi Kurír blog is beszámolt a Fel a kezekkel Lukács Györgytől című írásában.

Reggel még ott volt Lukács a parkban, délutánra már csak a hűlt helye maradt. Nincs ez jól így!

 

A Lukács archívum után most a filozófus szobra esett áldozatul a Jobbik által indított gonosz hecckampánynak, amelyben a fővárosi Fideszes képviselők kart a karban menetelnek a szélsőjobbal.

Tóth József, a XIII. kerület polgármestere kérte Tarlós fő-házmestert, hogy adják át a szobrot a kerületnek, ahol egy másik köztéren ismét felállítanák. A főváros fura ura azonban beintett, így nem tudni milyen sors vár az annak idején közpénzből felállított szoborra. A 24/7 továbbra is rajta marad az ügyön, és amint új információnk lesz, azonnal közzétesszük.
Szólj hozzá!

7 hozzászólás : "Merénylet a Szent István parkban!"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
trackback
Merénylet a Szent István parkban! | Minden Ami Német

[…] 3 perc ezelőtt szerző: MAM 0 […]

Hegedűs Sándor
Vendég
Hegedűs Sándor
Szégyen ez az ország szégyen ez a lakáj Fővárosi Közgyűlés is Tarlós “úrral” együtt (hiszen a kommunista rendszerben alkalmazott delegálás módszerével töltötték be a képviselői helyeket, hiszen a főváros polgárai közvetlenül nem választották be a Fővárosi Közgyűlésbe a kerületi polgármestereket, ez simán választási csalás!)! Ezek (Tarlós Istvánnal az élen) már mindenre képesek, az emberek életét kockáztatják a rozsdás metróval, amit már rég le kellett volna állítani! Nem beszélve a Római parton eredetileg fillérekért eladott (árvízi területre) telkekre épült villákat is meg akarja a “köz” pénzén (mobil gáttal) védeni, mert már haragosak a vevők, és előbb utóbb vissza kell adni a… Read more »
mikkamakka
Vendég
mikkamakka

Műveletlen, tudatlan, rosszindulatú, pökhendi marhák.

Flórián György
Vendég
Flórián György

Tarlos egy kilora megvett orbáncsicska

Laszlo Szilagyi
Vendég
Laszlo Szilagyi

ez a tetü banda még a halott gondolkodótól is fél főleg a szobrától mert a műveit úgysem olvassák.

Bokor Attila
Vendég
Bokor Attila

Félnek-ilyen egyszerü….majd felállítják semmijenzsóti szobrát , amint épp belovalagol a bűnös város egyik parkjába-noná bocskaiba….hogyan másképp ?

Miklós Erdős
Vendég
Miklós Erdős

Milyen érzés naponta úgy felkelni,élni hogy tudjuk,amit tettünk az országgal és annak polgáraival azért egy napon felelni kell majd?

wpDiscuz

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!