Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mészáros Lőrinc vagyona óránkét 11 millió forint

Érdekes hírt adott közre a thehungariantimes.hu. Az összehasonlításban Mészáros Lőrinc vagyona áll szemben a brazil válogatott focista, Neymar vagyonával. A felcsúti polgármester óránkét 11 millió forintot keres.

Neymar sehol sincs

A brazil 222 millió euróért igazolt a Barcelonából a PSG-be, 2022-ig írt alá és évi 30 millió eurót kereshet. A brit Eurosport fontba átszámítva közli, hogy ez évi 26,8 millió, havi szinten 2,2 millió, naponta 73 571, óránként pedig 3065. Ami forintban 1 031 446 forint. De ez sehol sincs a magyar gazdasági csodától, Fecsút polgármesterétől, ítja a thehungariantimes.

Az egekbe szökik

Ő ugyanis százmilliárd forinttal gazdagodott egyetlen év alatt, a Napi.hu által közre adott 100 leggazdagabb magyar legutóbbi listája alapján. A thehungariantimes  vezette le, hogy ez az év  minden egyes napján 274 millió forintos gazdagodást jelent, óránként 11 millió forintot. Vagyis Mészáros 11-szer jobb, mint Neymar, csak hát a Felcsút egyelőre nem 11-szer jobb, mint a PSG, a Puskás az utolsó idén az NB 1-ben.

 Mészáros Lőrinc vagyona, 100-ból az ötödik

Korábban a napi.hu adta közre a 100 leggazdagabb magyar 2017-as listáját. Eszerint  a befolyásbarométer dobogójára  újra Orbán Viktor, Csányi Sándor és Lázár János került. Az élen továbbra is Csányi Sándor áll, 2011 óta zsinórban hetedszer – tavaly 60 milliárd forinttal nőtt a vagyona, így már 260 milliárdja van. De így sem ő volt a tavalyi év legnagyob nyertese, hanem Fecsút polgármesterének, akinek a tavalyi eredményhez képest 100 milliárd forinttal, 120 milliárdra nőtt a vagyona, így a 31. helyről az 5. helyre ugrott.

11 millió óránként, egy ötezresért le sem hajol Mészáros

Másodpercenként 3050 forint. Egész konkrétan ennyit keres a korábbi gázszerelő. Ha meglát egy ötezrest az úton, nem éri meg neki lehajolni érte, mert nem jön ki órabérben. Korábban a 444.hu adta közre azt a videót, melyben többek között azt kérdezte a riporter, hogy mennyi a vagyona? De Ha ez még nem lenne elég a 24.hu szerint a felcsúti polgármesternek több bevétele keletkezett idén, mint a teljes magyar felsőoktatás büdzséje.

Szólj hozzá